Parttime orderpicker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 1565,- per maand

Functie omschrijving

Als orderpicker zet je de kratten met post op de juiste volgorde op de pallets. Vervolgens wordt de post in de bussen geladen, zodat de chauffeurs zo efficiënt mogelijk hun routers kunnen rijden langs de bezorgers.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een leuke parttime baan als orderpicker met de mogelijkheid om door te groeien naar chauffeur. Daarnaast biedt de opdrachtgever:
- een bruto uurloon van € 9,03 (23 jaar en ouder)
- een min-max contact van 52-104 uur per maand
- een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract

Wat wij vragen

Je bent op maandag en donderdag beschikbaar van 09.00 uur tot 15.00 uur, daarnaast ben je:

- in staat om fysiek zwaar werk te verrichten
- flexibel inzetbaar op andere dagen
- woonachtig in Utrecht of directe omgeving (straal van 15-20 km)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke speler op het gebied van Postpakketten en poststukken. Inspelen op de markt en de veranderingen goed in de gaten houden, dat is wat dit bedrijf goed kan. Door jezelf telkens tegen het licht te houden en te kijken waar er winst gemaakt kan worden. Deze winst hoeft niet perse in geldelijk gewin te zitten, maar kan ook in logistiek planning en mensen zitten. Juist dat laatste maakt deze opdrachtgever zo enorm leuk. Ze kijken naar mensen en niet naar personeel, hun mensen. In een tijd waarin er veel te kiezen valt, kiezen zij voor hun mensen. Die waarderen ze en laten ze groeien.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze rol als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv paraat of niet bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent