Commercieel medewerker binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

In de functie als commercieel medewerker binnendienst ben jij de grote ondersteuning van de accountmanager. Hij heeft weer een mooie deal gesloten, beloftes gemaakt en jij doet er alles aan om dit na te komen. Zo liggen je verantwoordelijkheden voornamelijk bij:

• Het schrijven van offertes
• Invoeren van orders in SAP
• Directe samenwerking met de administratief medewerker.

Omdat wij willen groeien en zichtbaar voor onze klanten willen zijn, worden je werkzaamheden steeds uitgebreider en ga je je ook bezig houden met een deel marketing en communicatie. Dit doe je in nauw overleg met het hoofdkantoor in Duitsland en de accountmanagers die een creatieve en ludieke verkoopactie hebben bedacht. Hoe ziet dit onderdeel van je verantwoordelijkheden er dan uit?

• Voorbereiden en uitvoeren van verkoopacties
• Beheren van brochures, advertenties, flyers, etc.
• Organiseren van beurzen en open dagen.

Kortom, een hele veelzijdige, afwisselende en uitdagende functie!

Wat wij bieden

Bijna elke organisatie zegt de leukste te zijn, maar wij vinden dat écht! Zo vinden we het belangrijk dat iedereen op z'n plek zit, er een informele sfeer hangt, we met z'n allen lunchen en natuurlijk heerlijke koffie hebben! Daarnaast hebben we het volgende te bieden:

• Fulltime uitdagende en zelfstandige functie
• Salaris tussen €2.500 en €3.200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, opleidingen en ervaring
• Direct in dienst van de opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd
• Concrete opleiding - en doorgroeimogelijkheden

Ook hebben wij korte communicatielijnen en hechten wij veel waarden aan eigen initiatief en inzet.

Wat wij vragen

Natuurlijk toon je initiatief, kan je goed samenwerken en ben je geïntegreerd door koffie (ook al lust je het misschien zelf niet). Omdat deze functie door groei is ontstaan, is het prettig als je de functie snel eigen kan maken doordat je al enige ervaring in een soortgelijke functie hebt. Ook vinden wij het belangrijk dat je:

• HBO - werk en denkniveau hebt
• Kennis van ERP systeem, bij voorkeur SAP hebt
• Fulltime beschikbaar bent

In deze functie ben je dagelijks in contact met het hoofdkantoor in Duitsland, de voertaal met de collega's is daarom Engels en we proberen ons zo duidelijk mogelijk te maken door een prima woordje Duits te verstaan, spreken en schrijven. Als je dan ook nog eens Frans spreekt, dan zijn we helemaal tevreden!

Over het bedrijf

Onze partner is gek op koffie! Of nou ja, alles wat daar bij komt kijken. De machines, het onderhoud, de kopjes, schoteltjes, lepeltjes, apparatuur. Maar koffie zelf, dat laten ze liever aan een ander over zodat hun mooie apparaten goed tot hun recht komen.

Je kan hen vinden bij grote (horeca) ondernemingen, in restaurants en kantoren. Met het hoofdkantoor in Duitsland bewerken zij een grote markt in Europa en vanaf het dochterkantoor in Gorinchem bedienen zij de Benelux. Met zo'n 35 medewerkers in Nederland zijn zij een hecht, stabiel en informeel team waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

In het centraal gelegen Gorinchem gebeurd altijd wat, zet iedereen zich volledig in en gaan we voor de beste resultaten. In verband met groei zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met kennis van marketing en communicatie. Door de centrale plek in het land zijn wij makkelijk te bereiken vanaf Tilburg, Utrecht en Rotterdam én je rijdt heerlijk tegen de files in. Meestal, dan.

Solliciteren

De werving en selectie van de nieuwe collega is in handen gelegd bij WerkTalent Gorinchem. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar bovenal jouw wensen en ambities. Mocht de match er zijn stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever en plannen we bij hen een gesprek in.

Wanneer de klik er van beide kanten is, begeleiden we de verdere procedure en feliciteren we je van harte met je nieuwe baan!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of ben je overtuigd dat jij degene bent die het team kan komen versterken? Bel, mail of stuur even een appje!

Floortje de Valk
Functiespecialist Business Unit Office
06-19034538 | Floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent