Werken bij PreZero

Belader

Utrecht

Wekelijkse salarisbetaling

Startsalaris van €2.455,71 bruto per maand (bij 40 uur)

Uitzicht op een vaste baan bij de oprachtgever

Optie tot het halen van je C-rijbewijs

Hier ga je werken

PreZero, een naam die nieuw is in Nederland maar met jarenlange ervaring, zowel in eigen land als daarbuiten. Onze missie? Het inzamelen van afval en de transformatie ervan tot waardevolle grondstoffen. Wij zijn toegewijd aan het stimuleren van hergebruik en recycling van wat we met z'n allen weggooien. Een voorbeeld hiervan is het omzetten van oude plastic flessen in innovatieve producten zoals reismanden voor katten. Ook beschouwen we koffiedik als een kostbaar materiaal met tal van mogelijkheden. Onze inspanningen dragen bij aan de ontwikkeling van een samenleving die minder afhankelijk is van nieuwe grondstoffen en steeds meer circulair wordt. Samen met ruim 2.000 collega’s in Nederland werken we aan een prachtig doel: zero waste.

Medewerker
Medewerker aan het werk

Dit krijg je

Startsalaris van €2.455,71 bruto per maand (bij 40 uur)

Extra TLN vergoeding van €0.72 netto p/u en 1,38% ADV vergoeding

Reiskostenvergoeding: €0,21 per km

Bij gebleken geschiktheid kans op indiensttreding bij de opdrachtgever

Wekelijkse salarisbetaling

Optie tot het halen van je C-rijbewijs

24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, in mei of bij vertrek

Dit zijn jouw talenten

In het bezit zijn van je VCA, mocht je deze niet hebben regelen wij dat binnen 14 dagen

De kracht om fysiek werk te verrichten en je liefde voor activiteit

Jouw eigen vervoermiddel ter beschikking te hebben

Een voorkeur voor werken in de buitenlucht

Een oprechte dosis enthousiasme en plezier in je werk

Dit ga je doen

Houd jij van werken in de frisse buitenlucht en ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Breng jij een positieve dynamiek met je mee en geniet je van een gevarieerde werkomgeving? Woon je in de regio Utrecht, Zeist of Amersfoort? Dan hebben we wellicht de perfecte match gevonden in jouw werkethiek en gezellige persoonlijkheid!

Voor de vroege vogels onder ons, als belader begint jouw werkdag om 7:00 uur. Na een gezellig kopje koffie met je collega's krijg je van de planner te horen met welke teamgenoten je die dag op pad gaat. Meestal ben je met twee collega's op pad en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een specifieke wijk. Ook wordt bepaald of jij die dag verantwoordelijk bent voor het ophalen van huishoudelijk of bedrijfsafval. Hierdoor variëren de wijken en routes, waardoor geen dag hetzelfde is. Terwijl je de stad Utrecht schoonhoudt, maak je ook leuke interacties met bewoners van de wijk. Samen met je collega's werk je hard, maar er is altijd ruimte voor een gezellige noot. Je werkdagen eindigen over het algemeen rond 16:00 uur, hoewel de tijden soms wat kunnen variëren, afhankelijk van de dag.

Vanuit WerkTalent bieden wij jou ook de mogelijkheid om, bij gebleken geschiktheid, je C rijbewijs te halen. Dit geeft je dan ook direct de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien tot C-chauffeur. Wanneer je wilt doorgroeien tot c-chauffeur is het hebben van een b rijbewijs een harde eis. Heb je die nog niet, kom je dus niet in aanmerking.

'Verder denken voor een duurzaam morgen'

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

1. Meld je aan via het formulier
Bedankt voor de aanmelding! We nemen z.s.m. contact met je op.

2. Telefoongesprek
Eén van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op.

3. Kennismakingsgesprek
We plannen een eerste kennismaking om de vacature en jouw wensen te bespreken!

Heb je vragen?

Jesse Tetteroo

Neem contact op met:
Jesse Tetteroo

06 – 17 10 44 88

Samen volle kracht vooruit!