Medewerker Microbeton

Productieleider

Bergen op Zoom

Een bruto maandsalaris van € 4500,00

Elke dinsdagmiddag een intensieve bootcamp

Dagelijks vers fruit

In de spiksplinternieuwe kantine dagelijks genieten van een kom verse soep

Hier ga je werken

Ontmoet Microbeton in Bergen op Zoom: zij hebben een uniek en hoogwaardig ferrocement ontwikkeld. De gebruikte technologie heeft ze in staat gesteld om dunnere en tot 70% lichtere prefab elementen te vervaardigen. Het team van Microbeton staat elke dag klaar om de opdrachtgever te voorzien van het allerbeste in prefab beton. Jij vindt dit bedrijf op het terrein van Concrete Valley, waar door vijf verschillende productspecialisten slimme nieuwe technieken worden ontwikkeld, ideeën worden bedacht en hoogwaardige producten worden gemaakt.

Medewerker aan het woord
Bartek Kryza – kwaliteitscontroleur

‘’Acht jaar geleden ben ik gestart bij Microbeton als productiemedewerker. Met een tussenstap op de mengcentrale ben ik doorgegroeid naar de functie van kwaliteitscontroleur. Via Microbeton heb ik de kans gekregen om diverse opleidingen te volgen in mijn vakgebied. Hierdoor zit ik nu in de afrondende fase van de studie betontechnologie. Het klinkt misschien cliché, maar er is geen dag hetzelfde in mijn werk. De diversiteit aan taken zorgt voor veel afwisseling en hierdoor blijf ik scherp op een zo’n hoog mogelijk kwaliteitsstandaard. Naast de dagelijkse werkzaamheden ben ik ook regelmatig in het lab te vinden waar ik onderzoek doe naar nieuw cement of een nieuw kleur mengsel. ‘’

Microbeton team groepsfoto

Dit krijg je

Een bruto maandsalaris van € 4500,00

Elke dinsdagmiddag word jij uitgedaagd voor een intensieve bootcamp

Dagelijks vers fruit

In de spiksplinternieuwe kantine dagelijks genieten van een kom verse soep

Een groeiende organisatie met focus op gezonde groei

Dit ben je

Jij hebt een mbo+ werk- en denkniveau

Is er een probleem? Dan denk jij in oplossingen

Ervaring met het aansturen van een productieteam in een technische omgeving

Jij weet hoe je verbetervoorstellen indient, uitwerkt en opvolgt

Jij kunt goed communiceren in het Nederlands en Engels

Vaardig met het lezen van technische tekeningen

Dit ga je doen

In de ochtend
Jij start de dag omstreeks 06:30 met een kop koffie en het opstarten van je laptop. Vanuit jouw kantoor heb jij een mooi uitzicht op de werkvloer en langzaam druppelen jouw collega’s ook binnen om aan de slag te gaan.

Jij hebt je mail bijgewerkt en roept je collega’s bij elkaar om de planning van de dag door te nemen. Is iedereen aan het werk? Dan loop jij door naar je kantoor waar jij een interne afspraak hebt bij het bedrijfsbureau. Jij neemt – samen met je collega’s – de planning voor aankomende week door en jij bekijkt hoe het productieteam zo efficiënt mogelijk ingezet wordt. Er komt een drukke week aan, dus jij wil graag inleenkrachten inzetten. Jij schakelt meteen met HR om dit te regelen.

In de middag
Na een lekkere lunch in de kantine ga jij verder aan de slag. Jouw collega van de afdeling kwaliteit heeft een element afgekeurd. Alleen maar goed dat hier streng naar wordt gekeken, want de kwaliteitsstandaard is hoog! Jij bekijkt de afkeur en bepaalt samen met de collega wat de vervolgacties zijn.

Er mag een succesje worden gevierd! De productie loopt vandaag gestroomlijnd en de gestelde doelen zijn aan het begin van de middag gehaald. Het is inmiddels 15:00 en jij bedenkt dat je nog wat materialen moet bestellen die volgende week nodig zijn voor het produceren van elementen. Gelukkig is alles op voorraad en wordt het binnen 2 dagen geleverd.

Jij loopt nog een laatste ronde op de werkvloer en ziet dat je collega’s gereed zijn om de werkdag af te sluiten. Zij hebben vandaag onder jouw leiding een topprestatie geleverd! Vol vertrouwen sluit je de fabriek af en stap je in de auto of op de fiets op weg naar huis.

Medewerker aan het werk
Groepsfoto Microbeton

Werk in een wereld vol onbegrensde mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

1. Meld je aan via het formulier
Bedankt voor de aanmelding! We nemen z.s.m. contact met je op.

2. Telefoongesprek
Eén van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op.

3. Kennismakingsgesprek
We plannen een eerste kennismaking om de vacature en jouw wensen te bespreken!

Heb je vragen?

Michel de Vroed

Neem contact op met:
Michel de Vroed

06 – 45 52 74 31

Wil jij ook werken op een plek waar medewerkers – zoals jij! – zich kunnen ontwikkelen?