Dé arbeidsbemiddelaar in Waalwijk

Bij WerkTalent Waalwijk staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Een lekker kopje koffie en een goed gesprek, waarin écht naar jou geluisterd wordt. Wij kijken niet alleen naar je cv. Een opleiding is soms nodig en daarin kunnen wij zeker helpen, maar je ambities en drive bepalen of je er komt. Samen vertalen we jouw korte én lange termijn plannen door naar de juiste baan.

Ontdek onze vacatures in Waalwijk
Ons kantoor is gevestigd aan de Grotestraat, schuin tegenover de prachtige en bekende schoenenfabriek in de gemeente Waalwijk. Wij hebben nauwe contacten met mkb-bedrijven in de logistiek, techniek, productie en office. WerkTalent Waalwijk is specialist als het gaat om vaste banen, Uitzenden, Detachering en Werving & Selectie. En of je nu een (v)mbo of hbo niveau hebt, bij ons ben je altijd welkom. Samen kijken we naar jouw wensen en welke baan bij je past. Binnen ons uitzendbureau zijn er ook opleidingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van je VCA, heftruck/reachtruck, C+code 95 certificaat of Vapro diploma.

Schrijf je in    Naar alle vacatures van Waalwijk

Zoek je een nieuwe medewerker?
WerkTalent heeft flink wat vestigingen in de regio. Desondanks staan wij voor langdurige relaties met een persoonlijke aanpak en heb je als opdrachtgever bij ons altijd met dezelfde contactpersoon te maken. Wij werken op basis van Uitzenden, Detachering of Werving & Selectie waarbij we alleen kandidaten aan je voorstellen waar wij écht in geloven. Wil jij ook jouw vacatures bij ons uitzendbureau in Waalwijk uitzetten? Kom eens langs op onze nieuwe vestiging of neem contact met ons op! Dan bespreken wij de mogelijkheden. 

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wil je weten hoe onze service wordt ervaren? Of wil je zelf jouw ervaring achter laten?  Schrijf een review!

Review schrijven (2) Bekijk reviews

Grotestraat 204
5141 HD Waalwijk

T. 088-9988723
E. Waalwijk@werktalent.com

Openingstijden:
ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Wat kan ik voor je doen?

WT_Portret_CC_JasonKuklewski

Jason Kuklewski

Business Partner

06 – 19 93 62 19
jasonkuklewski@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

WT_Portret_CC_DannivanSteenhoven

Danni van Steenhoven

Intercedent

06 – 13 57 78 81
dannivansteenhoven@werktalent.com

 if_whatsapp_287520 if_social-01_1591826 if_linkedin_circle_294706 if_instagram_circle_color_107172

Volg ons

Schrijf je in

Recente vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent