WerkTalent Nijmegen

WerkTalent
Nijmegen

Adres- en contactgegevens Kerkenbos 1360
6546 BG Nijmegen

Beoordeeld met een 4,69 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Kandidaten

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Nijmegen? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke aanpak. Een cv zegt niet alles. Wij vinden het veel belangrijker om met elkaar in gesprek te komen. We kijken niet alleen of je geschikt bent voor de baan, maar ook of je bij het bedrijf past. Solliciteer op een van onze vacatures van WerkTalent Nijmegen of neem contact met ons op!

Zeer positieve ervaring hier gehad. Ik was zeer gecharmeerd van de betrokkenheid van het personeel. Echt een verademing in deze branche.

Keye Koolen
Keye Koolen 7 maanden geleden

Als zeer positief ervaren. Duidelijke uitleg, snelle communicatie en geen vraag is teveel. Ga vooral zo door.

Nameh Noura
Nameh Noura een jaar geleden

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Romana van Erp
Romana van Erp
Business Partner
De vestiging in Nijmegen wordt aangestuurd door Romana. Met haar ruim 7 jaar ervaring in de arbeidsbranche heeft ze een goede regionale kennis van de arbeidsmarkt. Al vanaf de eerste kennismaking met de arbeidsbemiddeling wist Romana dat haar grootste affiniteit in de technische en logistieke sector lag. In de loop der jaren heeft ze dan ook ruime vakkennis opgedaan en zo weet ze de beste matches te maken! Lees meerToon minder
06 – 13 24 06 67
Sjoerd van Gendt
Sjoerd van Gendt
Junior intercedent
Aan ervaring geen gebrek bij Sjoerd! Voordat hij bij WerkTalent terecht kwam heeft hij gewerkt als calculator en bij een ander uitzendbureau waar hij graag bezig was met het bellen van klanten. Zijn sociale skills komen dan ook goed van pas bij WerkTalent Nijmegen. Daar houdt hij zich ook bezig met het inplannen van intakes, koude bedrijven bellen, bedrijven bezoeken en kandidaten spreken. Met zijn attente karakter en directheid weten niet alleen zijn collega’s wat ze aan hem hebben, maar ook de werkgevers en werkzoekenden. Sjoerd staat graag voor je klaar en gaat geen uitdaging uit de weg! Lees meerToon minder
06 – 57 39 38 33

Lokaal en persoonlijk

Lokaal en persoonlijk, dit zijn de kernwoorden van dit uitzendbureau in Nijmegen. Onze medewerkers komen uit de directe omgeving van deze stad en hebben hier een groot netwerk. De vacatures van WerkTalent Nijmegen zijn dan ook allemaal in de buurt. We hebben voornamelijk banen in de industrie, logistiek en techniek.

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

Uitgelichte werkgever

werkgevers

Zoek je een nieuwe medewerker, bijvoorbeeld als vaste aanvulling van je team? Wij bemiddelen zowel tijdelijke als vaste vacatures bij WerkTalent in Nijmegen. Meer weten of vacatures plaatsen bij ons uitzendbureau? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Nijmegen

Naam
Telefoonnummer
Sluiten