Vacatures

Werken op kantoor

Ready voor administratief werk? En komt jouw talent het beste tot zijn recht achter een bureau of voor een scherm? Kijk dan eens bij onze vacatures. We hebben veel leuke banen bij zowel grote als kleine bedrijven. Van financieel administratief medewerker tot ervaren accountants, voor tijdelijk en voor vast. Er zijn zowel fulltime als parttime vacatures en er zit altijd wel een baan tussen die bij je past. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we jouw wensen. Bekijk hier de vacatures of schrijf je bij ons in!

Administratieve vacatures

Wil je solliciteren op administratieve vacatures? Ieder bedrijf, in welke branche dan ook, heeft een grote of kleine administratieve afdeling. Hoe groter het bedrijf, hoe specialistischer de functies. Wat je altijd wel nodig hebt in een administratieve functie, is ervaring met een computer. Meestal werk je met verschillende programma’s zoals Outlook, Word en Excel. Vind je deze programma’s nog lastig? Dan zijn er cursussen die je kunt volgen binnen de WerkTalent Academy. Niet alleen goed voor jouw eigen persoonlijke groei, maar ook voor voldoende kennis binnen het bedrijf.

Kom langs
op kantoor!

Ben je nauwkeurig aangelegd en vind je het leuk om dingen te regelen? Dan ben je geknipt voor een baan op kantoor. Dagelijks krijgen wij door het hele land niet alleen leuke nieuwe administratieve vacatures binnen voor administratief medewerkers, maar ook voor secretariële en financiële functies. Voor tijdelijke vervanging, bijvoorbeeld voor zwangerschapsverlof, maar ook zeker voor vaste banen. Kom eens langs bij een WerkTalent vestiging bij jou in de buurt en vind de leukste administratieve baan. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging.

VACATURES

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten