WerkTalent Altena

WerkTalent
Altena

Adres- en contactgegevens Esdoornlaan 25
4254 AT Sleeuwijk

Beoordeeld met een 4,49 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Debbie van den Oever
Debbie van den Oever
Business Partner
Een ondernemende geest en doorgroeikansen zijn twee belangrijke kenmerken van Debbie. Ze is begonnen in 2013 bij WerkTalent Gorinchem als intercedent. Met het oog op groei is ze in 2016 met twee collega's een nieuwe vestiging gestart in Sleeuwijk. Het leukste aan haar werk is allereerst het opbouwen en onderhouden van lokale lange termijn relaties en de best passende opties selecteren voor haar kandidaten. Maar ook om sparringpartner te zijn voor bedrijven. Ze doet haar werk met veel plezier en kent haar collega’s, klanten en kandidaten al jaren. Lees meerToon minder
06 – 13 65 09 04
Shera Stigter
Shera Stigter
Accountmanager
Inmiddels is Shera bijna vijf jaar werkzaam bij WerkTalent Altena. Het werk bij WerkTalent is dynamisch, de ervaring uit haar hbo-studie HRM kan ze hier in toepassen en ze heeft veel contacten met zowel mooie bedrijven als werkzoekenden. Binnen WerkTalent is zij werkzaam als accountmanager, waarin ze veel nieuwe bedrijven leert kennen. Ze vindt het dan ook erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen, met hen in gesprek te gaan en een toegevoegde waarde voor ze kan zijn. Ze is zichzelf verder aan het specialiseren in HR, waardoor ze ook inzetbaar is voor diverse HR-vraagstukken! Lees meerToon minder
06 – 13 24 91 49
Elzemieke Veeken
Elzemieke Veeken
Intercedent
Een uitdaging aangaan en er écht zijn voor mensen, dat is waar Elzemieke voor staat. Sinds eind mei 2021 werkt ze bij WerkTalent en als intercedent beleeft ze veel plezier aan haar werk. Het koppelen van kandidaten en klanten en daarmee een mooie samenwerking behalen is een prachtig streven waar ze voor gaat. Daarnaast staan een goede communicatie, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel bij Elzemieke. Ze helpt je daarom graag met het vinden van een passende baan en het invullen van vacatures. Lees meerToon minder
06 – 13 96 75 07
Marlies Maraki
Marlies Maraki
Officemanager
Sinds mei 2020 werkt Marlies bij WerkTalent en ze ervaart hier alleen maar gedreven mensen. Bij een bemiddeling wordt er écht naar een persoon gekeken, wat je kan en wat je ambities zijn. En dat is wat Marlies zo leuk vind aan haar werk. Je leert de mens echt kennen in dit vak. Als enthousiast, vriendelijk en sociaal persoon heeft Marlies eerst op de vestiging Gorinchem gewerkt als accountmanager en is nu doorgegroeid naar de functie Officemanager voor de vestigingen Gorinchem, Zaltbommel en Altena. Lees meerToon minder
06 – 12 82 89 27

Kandidaten

Wat vind jij belangrijk? Die vraag stellen we al onze kandidaten. Want een cv zegt láng niet alles. Hierdoor weten we wat jij zoekt in een baan. En kunnen we je voorstellen voor de beste vacatures in de techniek in de gemeente Altena. Of juist in de industrie, logistiek of office. Net wat bij jou past. Wil je weten welke geschikte vacatures arbeidsbemiddelaar WerkTalent voor jou heeft? Bel of mail ons, of loop gerust eens bij ons binnen.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke kennismaking. Kom jij ook langs voor een bak koffie? Dan gaan we graag met jou in gesprek en op basis van jouw wensen voor een nieuwe uitdaging maken wij de match met het best passende bedrijf en functie.

Marlies Maraki
Marlies Maraki 7 maanden geleden

Goed gesprek klant vriendelijk

Robert Vd Boogaard
Robert Vd Boogaard 2 jaar geleden

Eerlijk en duidelijk

Bij WerkTalent Altena zetten we graag een extra stap. Zowel voor kandidaten als voor werkgevers. Ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn dat doorloopt naar vast? Wij hebben het. Je kunt er op rekenen dat we eerlijk en duidelijk zijn in onze communicatie. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt. Alle medewerkers van ons uitzendbureau wonen allemaal in de gemeente Altena. Wij werken met collega’s uit de regio vóór de regio. Hierdoor kennen wij de omgeving goed en weten we wat er speelt. Zo koppelen we al jaren de juiste medewerkers aan passende vacatures. Je bent van harte welkom bij ons uitzendbureau in Sleeuwijk om tijdens een persoonlijk gesprek jouw wensen door te nemen.

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

werkgevers

Werk voor de lange termijn dat doorloopt naar vast. Dat is waar wij voor staan. Als arbeidsbemiddelaar zijn we actief in de regio van Altena, maar ook in Heusden, Aalst, Poederoijen, Zuilichem, Brakel en Raamsdonksveer. Ook zijn we aangesloten bij verschillende businessclubs en hebben we een groot netwerk. Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor jouw vacatures bij ons uitzendbureau in Sleeuwijk.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Bijvoorbeeld door een wervende klantvideo te maken (zoals hiernaast) voor Oerlemans. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Neem contact op
met WerkTalent Altena

Naam
Telefoonnummer
Sluiten