WerkTalent Zuidplas

WerkTalent
Zuidplas

Adres- en contactgegevens Dorpsstraat 83A
2761 AA Zevenhuizen

Beoordeeld met een 4,813 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Sascha Bakker
Sascha Bakker
Senior Business Partner Unit Logistiek
Sascha werkt al geruime tijd met plezier voor arbeidsbemiddelaar WerkTalent. Ze is begonnen als intercedent en uiteindelijk door haar kunnen en inzet kreeg ze de kans om haar eigen vestiging van WerkTalent te beginnen in Zevenhuizen. Sascha is naast haar werk erg sportief in de sportschool en op de tennisbaan en dat zie je terug in haar werk. Ze doet keer op keer haar best om voor de klant en kandidaat de juiste keuze te maken en dit voelt voor haar ook als een overwinning! Lees meerToon minder
06 – 44 52 47 82
Jeroen Sonneveld
Jeroen Sonneveld
Accountmanager Business Unit Logistiek
Sinds juni 2020 is Jeroen het team komen versterken op de vestiging Zuidplas. Met zijn spontane en doelgerichte persoonlijkheid gaat hij graag aan de slag met het maken van de beste match tussen werkgever en werknemer. Hij heeft verstand van de logistieke branche omdat hij hier ook een aantal jaren werkzaam is geweest. Met deze kennis is hij een goede aanvulling in ons team Logistieke Unit. Lees meerToon minder
06 – 13 49 95 78
Elise Stalenberg
Elise Stalenberg
Accountmanager Business Unit Productie en Techniek
Elise is sinds juni 2021 een waardevolle toevoeging aan het team bij WerkTalent in Zevenhuizen. Mede door haar gedrevenheid, inzet en snel oppakken van handelingen is Elise binnen de kortste keren doorgegroeid van intercedente naar accountmanager bij werkTalent Zuidplas. Zowel voor kandidaat als opdrachtgever is zij een prettige gesprekspartner. Elise is eerlijk, oprecht en houdt zich aan haar woord: afspraak is afspraak. Lees meerToon minder
06 – 13 35 94 59
Silvano Haveman
Silvano Haveman
Accountmanager
Over een carrièreswitch kunnen we zeker wel spreken bij Silvano. Na vier jaar als kok in de horeca gewerkt te hebben zocht hij naar een nieuwe uitdaging met meer toekomstperspectief, en die heeft hij gevonden bij WerkTalent! Samen met Elise Stalenberg focust hij zich op vacatures in de branches techniek en productie. Wat Silvano uiteindelijk naar WerkTalent geleid heeft is de combinatie tussen het commerciële en sociale aspect. Omdat hij het zelf erg lastig vond te beslissen wat hij precies zocht in een nieuwe baan haalt hij nu extra veel voldoening uit het vinden van een passende baan voor zijn kandidaten. Zijn motto? “Probeer bijna alles minimaal één keer in je leven!” Lees meerToon minder
06 – 83 53 10 19
Dave van Waas
Dave van Waas
Accountmanager
06 – 45 18 16 80

De hulp is enorm in alle mogelijke opzichten. Je kunt op iedere vraag een uitgebreid antwoord verwachten en de mensen die er werken zijn betrouwbaar en professioneel met name jeroen hij heeft er voor gezord dat ik binnen een paar weken al kon beginnen met werken, super blij mee ! Ik kan het van harte aanbevelen, absoluut een van de beste kantoren.

Fahed Hussain
Fahed Hussain 3 weken geleden

Fantastisch uitzendbureau, persoonlijke service en alles is tot in de puntjes geregeld!

Mrssasjkds
Mrssasjkds een maand geleden

Kandidaten

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de omgeving van Zevenhuizen? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke aanpak. We houden wel van een uitdaging en helpen je graag. Heb je tijdens kantooruren geen tijd om op gesprek te komen? Ook na half 6 staan we voor je klaar om over passende vacatures bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent in Zevenhuizen te praten. Loop gerust eens binnen!

Lokaal en sportief

Lokaal en sportief, dit zijn wel de kernwoorden van uitzendbureau WerkTalent in Zevenhuizen. Al onze medewerkers komen uit de directe omgeving en hebben hier een groot netwerk. Bijvoorbeeld vanuit het sponsoren van de voetbalclub. De vacatures van uitzendbureau Zevenhuizen zijn dan ook allemaal in de buurt. Als één van de weinige in de regio bieden we voornamelijk vacatures in de logistiek en in de techniek in deze regio.

Kantoor Zuidplas

Feestelijke opening Zuidplas

In 2022 is Zevenhuizen gewisseld van locatie, pal tegenover het oude pand. Wanneer je groeit heb je meer ruimte nodig en zodoende is het team van WerkTalent Zuidplas in het voorjaar van 2022 verhuisd.

En daar hoort natuurlijk een feestelijke opening bij! Op 30 september werden alle feestslingers naar voren gehaald en was het tijd voor een feestje. Een aftermovie kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Ben jij op zoek naar een baan en wil jij graag werken in de omgeving van Zevenhuizen? Kom dan snel eens langs! Jij kunt ons vinden op de Dorpsstraat 83A. 

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Bijvoorbeeld door een wervende klantvideo te maken (zoals hiernaast) voor Dekker. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Neem contact op
met WerkTalent Zuidplas

Naam
Telefoonnummer
Sluiten