Vacatures

Werken in de industrie

Ben je op zoek naar industrie vacatures? En ligt jouw talent in industrie en productie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij snappen deze twee sectoren als geen ander. WerkTalent heeft banen voor doeners met oog voor kwaliteit die als bijvoorbeeld productiemedewerker of teamleider aan de slag willen. Maar een baan als operator is ook mogelijk. We hebben zowel fulltime als parttime vacatures of bijbanen. Je kunt bij ons veel leren, ervaring opdoen en doorgroeien in deze twee sectoren. Wij zijn door bijna heel Nederland vertegenwoordigt. Bekijk nu onze openstaande vacatures of schrijf je in!

Wat is de industrie?

De industrie is de bedrijfstak die met hulp van bijvoorbeeld robots in fabrieken grote hoeveelheden producten, materialen en artikelen maakt. Het Nederlandse fabriekswezen is vooral gericht op voedselverwerking, elektrische apparaten, chemie en olieraffinage. Ook de techindustrie, waar bijvoorbeeld chips en robots worden gemaakt, is sterk in opkomst in Nederland. De industrie in Nederland wordt aangeduid als middelgroot ten opzichte van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Een aantal grote industriegebieden in Nederland zijn bijvoorbeeld haven Rotterdam, Moerdijk en Bergen op Zoom. Wie weet ga jij binnenkort wel werken in de industrie!

Voor welke
functie kies jij?

Zoveel verschillende industrieën, zoveel verschillende banen. Er is werk voor bijvoorbeeld afgestudeerden aan een universiteit, maar ook voor ongeschoolden. Er zijn fysiek zware beroepen bij, maar ook licht werk zoals inpakmedewerker. Werk in de buitenlucht, maar ook binnen. Een parttime baan of fulltime. Welke functie bij jou past is afhankelijk van jouw talenten en voorkeuren. De industrie is een goede branche om werkervaring op te doen, veel te leren en carrière te maken. Kom eens langs bij een WerkTalent vestiging om te kijken wat we jou te bieden hebben.

VACATURES

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten