WerkTalent Halderberge

WerkTalent
Halderberge

Adres- en contactgegevens Markt 60
4731 HR Oudenbosch

Beoordeeld met een 4,828 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Jesper van den Berg
Jesper van den Berg
Business Partner
Een rol van betekenis spelen voor zowel zijn kandidaten als zijn relaties, dat is waar Business Partner Jesper voor staat. Hij heeft vijf jaar gewerkt als commercieel medewerker voor een uitgeverij van voetbalmagazines om vervolgens de overstap te maken naar WerkTalent. Daar is hij begonnen als junior accountmanager en door de jaren heen doorgegroeid naar een eigen vestiging in Oudenbosch. Jesper is een sociaal, betrokken en bourgondisch persoon die binnen West-Brabant de ideale sparringpartner wil zijn voor bedrijven en werknemers op het gebied van personeelsbezetting en carrière. Lees meerToon minder
06 – 49 90 81 04
Rick Baremans
Rick Baremans
Business Unit Manager
Mensen succesvol van een vaste baan naar een nieuwe werkgever bemiddelen is iets waar Business Unit Manager Rick een kick van krijgt. De voldoening die hij uit zo'n plaatsing haalt is iets waardoor hij er weer tegenaan kan gaan. Inmiddels is hij al een aantal jaar werkzaam bij WerkTalent in Oudenbosch waar hij dagelijks bezig is met het werven van kandidaten en klanten om de juiste match te maken. Met zijn sociale, humoristische, eerlijk en directe karakter weet hij een duurzame relatie op te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Lees meerToon minder
06 – 26 75 62 34
Dennis Verheijen
Dennis Verheijen
Accountmanager
Het helpen van mensen aan een leuke, vaste baan en te horen krijgen dat zij het naar hun zin hebben, daar krijgt accountmanager Dennis energie van. Hij houdt zich bezig met het werven van kandidaten door middel van diverse kanalen tot aan het plaatsen van deze kandidaten bij bedrijven. Door dagelijks praktijkervaringen op te doen en door het volgen van cursussen/opleidingen wil hij zijn kennis en kunde graag uitbreiden. Als persoon is hij sportief, betrouwbaar, eerlijk, sociaal en behulpzaam en dat is ook meteen waar WerkTalent Halderberge voor staat. Lees meerToon minder
06 – 82 57 10 62
Maike Henstra
Maike Henstra
Officemanager
Deze vrolijke en sociale dame is geen onbekende van WerkTalent. Van 2018 tot 2020 heeft zij als accountmanager gewerkt. In de tussentijd (tot maart 2022) heeft zij een uitstapje gemaakt naar corporate recruiter bij een ander bedrijf, maar ze miste de WerkTalent familie toch te veel. Waarom ze is teruggekomen? Het is een superleuke familie die een beetje gek is, maar dat is juist wel leuk, aldus Maike. Als officemanager ondersteunt zij de vestigingen Breda, Waalwijk en Halderberge waar zij bezig is met evaluatiegesprekken, verzuim, attenties richting klanten, organiseren van uitjes en een deel learning and development. Lees meerToon minder
06 – 82 04 14 13

Kandidaten

Als jij op zoek bent naar de juiste baan die overeenkomt met je dromen en ambities en waar je elke dag weer met plezier naartoe gaat? Dan ben je bij WerkTalent Halderberge aan het juiste adres. Op onze vestiging streven wij ernaar om onze kandidaten te helpen aan een mooie vaste baan voor in de toekomst. Dat is waar wij een voldaan gevoel van krijgen en onze energie uit halen. Schrijf je in en solliciteer direct op een van de vacatures van ons uitzendbureau in Oudenbosch. Of loop gewoon eens bij ons binnen!

Heel prettig contact gehad met dennis hij denkt mee en doet alle moeite. Een aanrader als je opzoek bent naar werk .

Johan Van beveren
Johan Van beveren een maand geleden

Heel prettig contact gehad met dennis hij denkt mee en doet alle moeite. Een aanrader als je opzoek bent naar werk .

Johan Van beveren
Johan Van beveren 2 maanden geleden

Welke baan
past bij jou?

Bij WerkTalent in Oudenbosch kijken we niet alleen naar je cv, soms laten we die zelfs helemaal achterwege. Het cv is onze houvast, maar jouw dromen en ambities zijn ons vertrekpunt. Met een goede handdruk en een lekkere kop koffie gaan wij tijdens een goed gesprek kijken welke functie en bedrijf bij jou past.

Ons kantoor is gevestigd tegenover de prachtige (en bekende) Basiliek in Oudenbosch. Dit is vlakbij de gemeenten Roosendaal en Etten-Leur. Daardoor kennen we de opdrachtgevers die bij jou om de hoek zitten. Groot en klein. Met vacatures in de bouw, techniek, logistiek en industrie. En omdat we onze opdrachtgevers regelmatig bezoeken, weten we precies wat er speelt op de werkvloer. Wij kunnen je daardoor meteen vertellen hoe de sfeer is en of je past bij de organisatie. En zo kun jij een goede keuze maken waarvan je zeker weet dat de cultuur, functie en arbeidsvoorwaarden bij jou passen. Win-win wat ons betreft.

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Uitgelichte werkgevers

werkgevers

Onze klanten noemen ons liever arbeidsbemiddelaar dan uitzendbureau. Wij leveren namelijk niet zomaar mensen, maar altijd de beste match voor jouw bedrijf. Mensen die bij jouw organisatie passen en voor langere tijd van toegevoegde waarde zijn binnen het team. Hoe hoog de druk ook is, we sturen liever géén kandidaat dan een kandidaat van wie we op voorhand weten dat het niks gaat worden. Daar zijn we altijd transparant in. Naar jou als opdrachtgever en naar de kandidaat. Wij zijn dan ook niet het type ‘snelle sales jongens’. We doen ons niet anders voor dan dat we zijn. Dat past bij ons én bij onze klantenkring.

Benieuwd naar de aanpak van WerkTalent? Of wil jij jouw vacatures plaatsen bij ons uitzendbureau in Oudenbosch? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Bijvoorbeeld door een wervende klantvideo te maken (zoals hiernaast) voor CEVA Logistics. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Neem contact op
met WerkTalent Halderberge

Naam
Telefoonnummer
Sluiten