• Home
  • Werken als expeditie medewerker

Werken als expeditie medewerker

In deze baan als expeditie medewerker ga jij op avontuur in en buiten het magazijn! Elke dag komen er vrachtwagens binnen die jij – samen met jouw collega’s – gaat laden en lossen. Wist jij dat Nederland bekend staat als de logistieke poort naar Europa? Per boot, trein, vliegtuig of vrachtwagen, het kan allemaal! Deze sector is daarnaast steeds in ontwikkeling en dat vraagt om nieuwe expeditie medewerkers. WerkTalent werkt nauw samen om talent in te zetten bij verschillende logistieke organisaties. Bekijk nu de openstaande vacatures of schrijf je in voor een vacature alert!

Expeditie medewerker functieomschrijving

Een baan als expeditie medewerker (ook wel logistiek medewerker) is erg dynamisch, omdat het een baan is met steeds nieuwe uitdagingen. Jij gaat aan de slag met het correct laden en lossen van goederen. Dit doe jij met een goede voorbereiding en planning. Een greep uit jouw andere taken:

  • Systemen bijhouden
  • Verzendklaar maken van orders
  • Goederen opslaan op locatie
  • Verwerken van inkomende goederenstromen
Medewerker met hulpmiddel in magazijn
Vrouwelijke medewerker met bestellijst

Wat is het salaris van een expeditie medewerker?

Het salaris van een expeditie medewerker verschilt natuurlijk per bedrijf, maar over het algemeen verdien jij in dit beroep tussen de €1700,- en €2500,- bruto per maand. Het salaris kan ook afhangen van leeftijd, ervaring en specifieke taken.

Waarom werken als expeditie medewerker?

Bij een baan als expeditie medewerker heb jij een belangrijke taak: het op een juiste manier laden en lossen van goederen. Dit doe jij met een goede voorbereiding en planning, goed afgestemde transportschema’s en de beste communicatie tussen partijen. Daarnaast is het ook dankbaar werk, omdat jij niet alleen je collega’s helpt. Ook consumenten en klanten zijn blij, omdat zij dankzij jou de goederen ontvangen. Het is een dynamische baan met veel afwisseling en uitdaging. Saaie dagen bestaan er niet!

Vrouwelijke medewerker steekt haar duim op

Past deze functie bij je?

Werken als expeditie medewerker brengt altijd genoeg uitdagingen met zich mee. Zo is het handig als jij goed het overzicht weet te bewaren en tegen drukke dagen kan. Er is altijd wel dynamiek op de werkvloer en daarom is het belangrijk dat jij snel kunt schakelen. Daarnaast is het soms ook fysiek zwaar werk, omdat jij bezig bent met het laden en lossen van vrachtwagens. En dit doe jij niet altijd alleen met de hand, maar ook met een heftruck.

Leuke bedrijven om voor te werken

Verstegen: jij kent het vast wel, de lekkere kruiden en specerijen die jij over de heerlijkste gerechten kunt strooien. Met 24,5e vakantiedagen, een pensioenregeling, 20% korting op het assortiment en in-house bedrijfsfitness is het elke dag een feestje om naar het werk te gaan!

Van Ballegooijen Foods: bij dit prachtige bedrijf verwerken ze room tot hoogwaardige melkvet- en deegproducten. Als jij hier aan de slag gaat heb jij aan het einde van het jaar kans op een mooie bonus! Daarnaast krijg jij natuurlijk een salaris en uitzicht op een vaste aanstelling!

Start als expeditie medewerker

Ben jij enthousiast en wil jij graag aan de slag als expeditie medewerker? Bekijk dan snel de vacatures of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt!

Sluiten