WerkTalent Tilburg

WerkTalent
Tilburg

Adres- en contactgegevens Schouwburgring 2
5038 TL Tilburg

Beoordeeld met een 4,347 reviews

Openingstijden

ma – vr: 08:30 uur - 17:30 uur
Overige avonden en zaterdag op afspraak

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Het team van WerkTalent Tilburg bestaat uit enthousiaste medewerkers die graag voor jou dat stapje extra zetten om je te helpen aan een nieuwe baan in Tilburg. Benieuwd naar de gezichten achter deze WerkTalent vestiging? Bekijk ze hieronder: 

Brian Hauwert
Brian Hauwert
Business Partner
Brian houdt ervan om mensen kansen te geven en met zijn team mooie successen te behalen. De kandidaat centraal stellen is erg belangrijk voor Brian. Op die manier zorgt hij voor de beste match. Brian is een open, enthousiast en energiek persoon met een ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en sinds 2017 actief bij WerkTalent. Bij Brian staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal, voorzichzelf, zijn collega’s en kandidaten. Dit is onder andere terug te zien in zijn loopbaan binnen WerkTalent. Hij kwam binnen als accountmanager en heeft zich ontwikkeld tot Business Partner. Lees meerToon minder
06 – 30 02 06 99
Marit Schalken
Marit Schalken
Accountmanager
Marit is dol op het leren van nieuwe dingen. Ze is een sociaal persoon dat graag andere mensen helpt aan productie- en officefuncties. Inmiddels gaat Marit al een aantal jaren mee in de uitzendwereld, waarbij ze in juni 2020 bij WerkTalent Tilburg is begonnen. Ze heeft een passie voor het vinden van de juiste uitdaging voor kandidaten. Ook geeft het werk als accountmanager Marit energie in combinatie met de aangename werksfeer binnen WerkTalent Tilburg. Lees meerToon minder
06 – 13 99 60 27
Brett van Brunschot
Brett van Brunschot
Accountmanager
Het helpen van mensen en het opbouwen van een relatie met hen is datgene waar Brett een passie voor heeft en enorm veel energie van krijgt. Daarbij speelt het werkplezier binnen WerkTalent een belangrijke rol in combinatie met dankbaarheid van kandidaten en klanten. Sinds mei 2021 is hij werkzaam bij de vestiging in Tilburg en koppelt hij kandidaten aan de juiste klant in de Productie-Industrie. Dit doet hij door middel van een uitgebreide kennismaking met zowel de klant als kandidaat om te zorgen voor de perfecte match. Lees meerToon minder
06 – 20 52 34 43
Iris van Gestel
Iris van Gestel
Officemanager
Iris werkt sinds 2021 bij WerkTalent Tilburg en is doorgegroeid van Intercedent naar Officemanager. Als Officemanager ondersteunt zij vestiging Tilburg en inmiddels ook WerkTalent Eindhoven, waar zij bezig is met evaluatiegesprekken, verzuim, attenties, Learning and Development en het organiseren van events. Iris onderhoudt nauw contact met onze kandidaten om hen te begeleiden bij verschillende hulpvragen. Lees meerToon minder
06 – 82 09 55 23
Fleur de Beer
Fleur de Beer
Recruiter
Een sociale, gezellige en leergierige dame, zo omschrijf je Fleur het beste! Sinds 1 juni 2022 is zij werkzaam bij WerkTalent Tilburg als recruiter. Zij ondersteunt Brett, helpt mee met het vinden van geschikte kandidaten via jobboards en schrijft wervende vacatureteksten. Onbekend in het vak is ze zeker niet, zo heeft ze tijdens een tussenjaar als HR-medewerker gewerkt. Naast haar werk als recruiter studeert ze organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Het leukste aan haar baan? De afwisseling en het in contact zijn met mensen! Lees meerToon minder
06 – 83 70 28 68

Kandidaten

Bij WerkTalent Tilburg vind je banen in de branches (proces)industrie, techniek, productie, logistiek en office. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een bedrijf waar jij jezelf kan ontwikkelen en stabiliteit kan opbouwen? Wij helpen je graag verder aan de hand van jouw wensen en ambities. Dit doen wij met zowel de vacatures van onze huidige klanten als nieuwe mogelijkheden. Kortom, een stukje maatwerk waar je alleen maar voor binnen hoeft te lopen of te solliciteren via onze website. We zien je graag op ons kantoor voor een goede bak koffie en een open gesprek.

**Review voor WerkTalent** Vanaf het eerste contactmoment voelde ik dat WerkTalent anders is dan andere organisaties. Het is niet alleen hun professionaliteit die indruk op me maakt, maar ook het persoonlijke contact dat ze onderhouden. Ze hebben een unieke manier om je echt te zien als individu, niet alleen als een nummer in hun systeem. Ik werd geholpen door Lars, wiens aanpak zowel vriendelijk als deskundig was. Hij nam de tijd om mijn behoeften en ambities te begrijpen en vond de perfecte match voor mij. Dankzij zijn hulp heb ik niet alleen een baan gevonden die bij me past, maar ook een plek waar ik kan groeien en ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een organisatie die professionaliteit combineert met een persoonlijke touch, dan is WerkTalent de plek waar je moet zijn. Ze gaan echt die extra mijl voor je, en dat maakt alle verschil.

Oliver Verheij
Oliver Verheij 2 maanden geleden

Super bureau, zij hebben mij snel naar mijn idiale baan geholpen. De communicatie met Brian Hauwert was top👍

Elena simionescu
Elena simionescu 3 maanden geleden

Tilburg contact

Wist jij dat Tilburg dé plek is voor succes? WerkTalent Tilburg bemiddelt je naar een toffe baan in techniek, productie & industrie, logistiek of op kantoor. Deze mooie industriestad staat hoog in de top 10 van de grootste steden van Nederland. Jouw nieuwe loopbaan kan dus zomaar starten in Tilburg! Wij geven je algemene informatie over WerkTalent Tilburg, welke blije gezichten er elke werkdag voor je klaarstaan, hoe wij jou helpen aan een baan in Tilburg, informatie voor bedrijven in Tilburg, hoe wij het personeelstekort tackelen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor eventuele veelgestelde vragen. Lees snel verder en ontdek wat WerkTalent Tilburg voor je kan betekenen!

WerkTalent Tilburg

WerkTalent Tilburg werkt samen met verschillende organisaties om jou te helpen aan een baan in techniek, logistiek, productie & industrie en op kantoor. Hier ontdek jij een nieuwe uitdaging binnen een bedrijf in Tilburg waar je jezelf kunt ontwikkelen en stabiliteit opbouwt. Wat ons anders maakt dan andere uitzendbureaus? Wij nemen écht de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen en ambities. Onze medewerkers zetten graag dat stapje extra om te zien dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarnaast geeft een cv soms handige achtergrondinformatie, maar we horen het liever allemaal van jou. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. En alleen als we elkaar goed kennen en weten wat er speelt kunnen we een mooie match maken tussen jou en het bedrijf in Tilburg.

Een van onze doelen is jou dan ook bemiddelen naar een vaste baan. Niet alleen omdat je dan zekerheid hebt voor de toekomst, maar ook om te zien dat jij écht op je plek zit. Bij ons kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Graag zelfs! Met een lekkere bak koffie of thee gaan we samen kijken welke baan in Tilburg bij je past. Zien we je snel op de Schouwburgring 2, 5038 TL in Tilburg?

Zoek jij een baan in Tilburg?

Bij Werktalent geloven we dat mensen groeien in het juiste bedrijf en dat een bedrijf groeit met de juiste mensen. Op basis van dat we elkaar persoonlijk kennen en weten wat speelt maken we de beste match. WerkTalent neemt echt de tijd voor het bouwen van een relatie. Bij ons ben je dus geen nummer dat we snel doorzetten naar een bedrijf. Nee, wij vinden het belangrijk dat we op basis van actuele informatie jou kunnen helpen aan een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk hieronder onze toffe animatievideo over het werken via WerkTalent!

Wil je meteen weten welke baan in Tilburg bij je past? Bekijk onze openstaande vacatures in Tilburg! Nog onzeker wat je wilt gaan doen? Stuur een open sollicitatie, vul je persoonlijke gegevens in en dan gaan we samen kijken welke baan en wel bedrijf in Tilburg goed bij je past. Het is ook mogelijk om de laatste vacatures in je mailbox te ontvangen. Schrijf je dan in voor een vacature alert! Wil je weten hoe het is om aan de slag te gaan in onze mooie stad? Bekijk hoe het is om te werken in Tilburg.

Werken via WerkTalent

Vaste banen voor onze kandidaten

Wij van WerkTalent Tilburg realiseren vaste banen voor onze kandidaten. Dit doen wij samen als team en met collega vestigingen. Bij WerkTalent houden wij ons dagelijks bezig met het verbinden van de ambities van onze kandidaten aan de wens die wij krijgen vanuit de klant. De passie voor ons vak en de verschillende specialismes binnen de vestiging zorgen ervoor dat wij dit waar kunnen maken.

Wij helpen jou
aan een vaste baan!

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Bekijk ook eens Willem II Werkt! Dit is een samenwerking tussen WerkTalent, Logistic Force en de Tilburgse voetbalclub. Via dit label worden supporters en werkzoekenden (jij dus!) uit de omgeving van Tilburg aan werk geholpen. 

Teller vaste banen

Vacatures Tilburg

Filter
vacatures

Verberg filters

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

werkgevers

Afspraak is afspraak, daar kun je bij ons op rekenen. Net zoals op een vast contactpersoon en goede bereikbaarheid, óók buiten kantooruren. Wij staan voor kwaliteit en dit waarborgen wij door ons uitgebreide wervingsproces. Wij zetten die stap extra en maken alles bespreekbaar. Dus ben jij op zoek naar nieuwe (vaste) medewerkers en kan jij daar wel wat hulp bij gebruiken? WerkTalent staat voor je klaar voor het invullen van jouw openstaande vacatures in Tilburg.

‘Wij van WerkTalent Tilburg staan achter onze klanten, kandidaten en het werk dat wij voor hen verrichten.’

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Bijvoorbeeld door een wervende klantvideo te maken (zoals hiernaast) voor Roto-Art. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Voor bedrijven in Tilburg

Wil jij graag jouw afdeling of bedrijf uitbreiden en heb je een paar extra handen nodig? WerkTalent Tilburg denkt graag met je mee: van flexwerkers tot payroll, wij weten wat er nodig is en wat er past in jouw bedrijf of afdeling. Onze diensten bestaan uit uitzenden, werving & selectie en detacheren. Wij leggen hieronder kort uit wat dit inhoudt en welke voordelen er zijn.

Medewerkers op de werkvloer

Uitzenden

Wanneer jij tijdelijk, voor een kortere of langere periode extra medewerkers nodig hebt is uitzenden de oplossing. Wij zoeken de juiste flexwerker binnen de afgesproken tijd. Hij of zij gaat vervolgens bij jou aan de slag en is bij WerkTalent in dienst. De flexwerker vult digitaal een urenbriefje in en op basis daarvan wordt hij of zij wekelijks betaald en ontvang je een factuur.

De voordelen op een rij

• Alle zorgen uit handen
• Flinke tijdsbesparing (o.a. geen sollicitatiegesprekken voeren, geen sollicitatiebrieven lezen, geen afwijzingen versturen)
• De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
• Uitgebreide testen, onder meer Persoonlijke Profiel Analyse
• Expertise in verschillende branches
• No cure, no pay
• Kostenbesparing (o.a. geen advertentiekosten)

Werving & Selectie

Voor een vaste medewerker die je direct in dienst wilt nemen is Werving & Selectie de oplossing. Op basis van een functieprofiel, dat we samen met jou opstellen, start WerkTalent Tilburg de Werving & Selectie. Eerst houden we een voorselectie, zodat we alleen de eindkandidaten aan je voorstellen. De kandidaat die je geschikt acht voor de functie treedt direct in dienst. Je betaalt aan WerkTalent Tilburg een fee voor de geleverde dienst.

De voordelen op een rij:
• Bemiddeling voor vaste banen
• Alle zorgen uit handen
• Flinke tijdsbesparing en kostenbesparing
• De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
• Gespecialiseerd in verschillende branches
• No cure, no pay

Medewerker tekent contract
Medewerker helpt mee aan een project

Detacheren

Liever voor een bepaalde tijd of voor een project extra medewerkers? Dan is detacheren een mogelijkheid. dit biedt jou meer zekerheid dan uitzenden, omdat de flexwerker een contract heeft voor bepaalde tijd of voor de duur van het project.

De voordelen op een rij:
• Je kunt investeren in de ontwikkeling van de flexwerker
• Zekerheid dat de medewerker voor bepaalde tijd of gedurende het project bij het bedrijf blijft

Neem nu contact met ons op via onderstaande contactgegevens en dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden van het bedrijf of jouw afdeling. Wil je meteen vacatures bij ons plaatsen? Dat is ook zeker mogelijk via het aanmeldformulier.

Personeelstekort in Tilburg

In 2022 hadden veel bedrijven te maken met personeel tekort en niet eerder waren zoveel openstaande vacatures. In 2023 zet deze trend zich door en dat komt niet alleen door de corona pandemie. Vergrijzing speelt ook een belangrijke rol omdat er meer mensen met pensioen gaan dan dat er werkenden bijkomen. WerkTalent speelt actief in op het personeel tekort. Hoe doen wij dat?

Waar de meeste uitzendbureaus of bedrijven puur naar het cv kijken en op basis daarvan een selectie maken, vinden wij het gezicht achter het cv belangrijker. Natuurlijk geeft een cv handige achtergrondinformatie, maar wij horen graag van iemand persoonlijk wat hij of zij heeft gedaan, heeft geleerd en eventueel nog wilt leren. Bij WerkTalent Tilburg nemen we de tijd om iemand echt te leren kennen en op basis daarvan hebben we al heel wat mooie matches mogen maken. Dit heeft geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een (vaste) baan vonden via WerkTalent. Mooi voorbeeld: een kandidaat die in haar cv vooral over haar passie voor gamen sprak nodigen we uit op gesprek. Wat bleek? Er waren meerdere bedrijven die graag met haar in gesprek wilden, juist omdat ze zo gepassioneerd was en

Daarnaast steunen wij de missie van SkillsCV, waar het mogelijk is om anoniem te solliciteren. Er wordt een overzichtelijk cv/ profiel opgesteld rondom opleidingen, werkervaring en skills die iemand heeft geleerd. Dit zorgt voor een inclusiever, transparanter en eerlijker proces van selectie.

Ook staat bij WerkTalent Tilburg scholing centraal en kun jij bij ons verschillende cursussen en trainingen volgen die we onze kandidaten aanbieden. Engels sprekende kandidaten krijgen standaard (als zij dit wensen) een Nederlandse taalcursus aangeboden en logistieke krachten een hef- en/ of reachtruck examen. Ook zijn er mooie maatwerkoplossingen geweest tussen WerkTalent Tilburg en haar klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is dat wij een onervaren man de kans hebben geboden om een lasdiploma via ons te behalen. 

Heb jij als bedrijf momenteel zelf last van personeel tekort en wil jij graag personeel werven voor logistiek, techniek, administratie of productie & industrie? Wij nemen graag rechtstreeks contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste kandidaten.

Neem contact op
met WerkTalent Tilburg

Sta jij te popelen om jouw nieuwe carrière te starten in Tilburg? Of heb jij personeel nodig en wil jij graag dat WerkTalent helpt met het vinden van de geschikte kandidaat? Bekijk snel onze vacatures in techniek, productie & industrie, logistiek of op kantoor of zet jouw vacatures uit bij onze vestiging in Tilburg. Liever meteen contact met ons opnemen? Bel, WhatsApp, mail via de contactgegevens hiernaast of kom langs bij WerkTalent Tilburg!

Naam
Telefoonnummer

**Review voor WerkTalent** Vanaf het eerste contactmoment voelde ik dat WerkTalent anders is dan andere organisaties. Het is niet alleen hun professionaliteit die indruk op me maakt, maar ook het persoonlijke contact dat ze onderhouden. Ze hebben een unieke manier om je echt te zien als individu, niet alleen als een nummer in hun systeem. Ik werd geholpen door Lars, wiens aanpak zowel vriendelijk als deskundig was. Hij nam de tijd om mijn behoeften en ambities te begrijpen en vond de perfecte match voor mij. Dankzij zijn hulp heb ik niet alleen een baan gevonden die bij me past, maar ook een plek waar ik kan groeien en ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een organisatie die professionaliteit combineert met een persoonlijke touch, dan is WerkTalent de plek waar je moet zijn. Ze gaan echt die extra mijl voor je, en dat maakt alle verschil.

Oliver Verheij
Oliver Verheij 2 maanden geleden

Super bureau, zij hebben mij snel naar mijn idiale baan geholpen. De communicatie met Brian Hauwert was top👍

Elena simionescu
Elena simionescu 3 maanden geleden
Sluiten