Vacatures

Werken in de Techniek

Uitzendbureau WerkTalent weet alles van techniek. We zijn dagelijks met deze bedrijven in gesprek en onze branchespecialisten houden alle trends en ontwikkelingen in de gaten. WerkTalent is specialist in banen in de techniek en heeft verschillende technisch medewerker vacatures. Maar ook banen in andere richtingen en op elk niveau, zoals operators, monteurs en lassers in installatie- en procestechniek, metaal en constructie. Daarnaast zijn ook enthousiaste starters in de techniek bij ons van harte welkom. Bekijk nu snel alle vacatures of schrijf je in bij ons!

Technisch talent

Zorgen voor voldoende kennis binnen de organisatie is een van de grootste uitdagingen van technische bedrijven van vandaag. Er is nog steeds een tekort aan vakbekwame technici, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Voor technisch talent liggen de banen dus voor het oprapen. De ontwikkelingen in de technische sector gaan echter sneller dan ooit, dus zorg dat je bijblijft in je vakgebied. Bij WerkTalent krijg je de mogelijkheid om je technische kennis uit te breiden, bijvoorbeeld door te werken en leren op verschillende machines of door het volgen van online trainingen.

Technische banen

Technisch medewerker vacatures zijn er op vele niveaus, van (v)mbo tot wo, en binnen veel vakgebieden. Door ons landelijke netwerk binnen de techniek hebben wij altijd een baan voor jou. Op uitzend- of detacheringsbasis of voor vast. Of parttime of fulltime, het is beiden mogelijk. Kom eens langs bij een WerkTalent vestiging bij jou in de buurt om jouw mogelijkheden te bespreken of bekijk onze openstaande technisch medewerker vacatures. Als arbeidsbemiddelaar kijken we graag met jou samen welke functies het beste bij je passen onder het genot van een kopje koffie.

VACATURES

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten