WerkTalent Zwolle

WerkTalent
Zwolle

Adres- en contactgegevens Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle

Beoordeeld met een 3,84 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Kandidaten

Relaties bouwen met klanten en medewerkers lukt alleen door oprechte interesse en te weten wat er speelt op de werkvloer. Op al onze kantoren werken mensen met een eigen specialisme: techniek, office/sales, productie/logistiek, industrie en techniek. Zo weten we altijd wat er speelt en kunnen we makkelijk schakelen voor een passende oplossing. Bij ons heb je niet te maken met zomaar ‘een uitzendbureau’, maar met jouw eigen contactpersoon van WerkTalent. We kennen elkaar en weten precies welke medewerkers bij welke bedrijven aan de slag zijn. Met deze aanpak vervullen wij al jaren succesvol vacatures van ons uitzendbureau in Zwolle.

Zoek jij logistieke vacatures in Zwolle? Of ga je liever aan de slag in een commerciële functie? Vanuit een oude bank (de kluis is er nog!) in het centrum van Zwolle helpen we je graag. Plof lekker neer op onze sofa, dan nemen we de tijd voor een ontspannen gesprek. We bespreken graag welke vacatures bij jou passen. Geen tijd om langs te komen? Solliciteer dan online op een van de vacatures van ons uitzendbureau in Zwolle. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Daphne van Leeuwen
Daphne van Leeuwen een jaar geleden

Mooie plek waar ze zijn gevestigd

Manuel Koenders
Manuel Koenders 2 jaar geleden

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Ralf Nieuwenhuis
Ralf Nieuwenhuis
Accountmanager
Een vrolijke en sociale man die graag verbinding zoekt met anderen, dat is hoe je intercedent Ralf omschrijft. Dit komt goed van pas in zijn functie bij WerkTalent. Hij krijgt dan ook energie van gesprekken met klanten en kandidaten. Door zijn kennis en kunde in de industrie en logistiek kan hij je helpen met het vinden van een passende baan. De afwisseling in het vak en dat geen dag hetzelfde is zorgt er bij Ralf voor dat hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat! Lees meerToon minder
06 – 33 14 17 05
Hans Heida
Hans Heida
Accountmanager
06 – 44 45 48 64

Persoonlijke verbinding

Het Zwolse kantoor aan de Sassenstraat nodigt uit om binnen te lopen. De deur van het uitzendbureau WerkTalent staat altijd wagenwijd open en de inrichting oogt huiselijk. Hier drink je graag een kop koffie en dat is precies de bedoeling. Natuurlijk kunnen mensen zich bij ons ook online inschrijven, maar wij zoeken echt de persoonlijke verbinding. Een cv zegt niet alles over iemand en de functie-eisen van onze opdrachtgevers ook niet. We zien het graag anders en dat kan alleen als je in gesprek gaat met elkaar.

Persoonlijk

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

Uitgelichte werkgevers

werkgevers

We zijn flexibel en komen meteen in actie als er iets aan de hand is. Je kunt dus altijd op ons rekenen. Oude klanten komen nog steeds bij ons terug. Word jij onze nieuwe klant? Neem gerust contact met ons op en plaats jouw vacatures bij ons uitzendbureau in Zwolle.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Zwolle

Naam
Telefoonnummer
Sluiten