WerkTalent Drachten

WerkTalent
Drachten

Adres- en contactgegevens De Roef 20 (bij Bremer kantoorcentrum)
9206 AK Drachten

Beoordeeld met een 5,026 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Tjeerd Jan Heidbuurt
Tjeerd Jan Heidbuurt
Business Partner
Een ondernemende instelling en een doorzetter. Dat is hoe je Tjeerd Jan omschrijft. Als nuchtere Fries gaat hij in Drachten aan de slag om de nieuwe WerkTalent vestiging bekend te maken in de regio. Naast dat hij graag scoort in zijn vrije tijd met een potje voetbal of darts zet hij die winnaarsmentaliteit ook door op de werkvloer. Zijn doel: de beste match maken tussen klant en kandidaat. Lees meerToon minder
06 – 26 35 21 69
Marco de Zwart
Marco de Zwart
Accountmanager
Een accountmanager in hart en nieren. Dit is hoe je Marco perfect omschrijft. Zijn jarenlange ervaring als accountmanager gebruikt hij graag bij het maken en vinden van de juiste match tussen werknemer en opdrachtgever! In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op het voetbalveld, als coach/ trainer van de plaatselijke V.V. Hierbij probeert hij zijn werk een vervolg te geven, door de juiste spelers aan elkaar te koppelen. Lees meerToon minder
06 – 22 66 19 56
Janieke Dijkstra
Janieke Dijkstra
Intercedent
Janieke is een echt 'mensen mens' en bevindt zich graag in gezellige sferen. Vanuit de verzekeringswereld heeft zij onlangs de stap gemaakt naar WerkTalent. In haar vrije tijd sport ze graag of is ze op de ijsbaan te vinden, een echte Fries! Haar Friese achtergrond zie je ook terug in haar no-nonsense mentaliteit. Haar motto is "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!" Lees meerToon minder
06 – 30 99 54 97

Kandidaten

Wil jij graag werken in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden of omliggende gebieden? WerkTalent Drachten gaat voor jou aan de slag om een passende baan te vinden. Persoonlijkheid vinden wij hierbij erg belangrijk. Wij willen jou graag goed leren kennen omdat wij op die manier de beste baan voor je kunnen vinden. Ook gaan wij altijd langs bij onze opdrachtgevers zodat we een goed beeld hebben van het bedrijf om de vacatures te schrijven.

Heb jij andere vragen die niet met werk te maken hebben? Bijvoorbeeld over opleiden of dat je nog niet weet welke richting je op wilt? WerkTalent Drachten is er ook dan voor jou! Bel ons gerust of loop eens binnen! Staat er momenteel geen passende vacature voor je open? Stuur ons dan een open sollicitatie en dan gaan we samen aan de slag om voor jou de leukste baan te vinden!

Goede gesprekken gehad! Ze denken goed met je mee. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een leuke werkplek.😁

Noël mulder
Noël mulder 3 weken geleden

Goede gesprekken gehad! Ze denken goed met je mee. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een leuke werkplek.😁

Noël mulder
Noël mulder een maand geleden

Werken in Drachten

Binne jo op syk nei wurk? Ga werken in Drachten! Welkom in dit prachtige Friese dorp, waar WerkTalent jou helpt aan een nieuwe baan in logistiek, techniek, productie of op kantoor. Wij staan elke dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. En niet alleen in Drachten helpen wij jou aan werk, ook hebben wij een netwerk buiten het dorp. Kijk bijvoorbeeld eens naar vacatures Leeuwarden of in Heerenveen. Benieuwd wie er voor jou aan de slag gaan? Bekijk snel ons team en solliciteer op een van onze vacatures Drachten en omgeving!

WerkTalent

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om jou te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? 

Teller vaste banen

werkgevers

Ben jij als bedrijf op zoek naar een arbeidsbemiddelaar die meer doet dan alleen uitzenden? WerkTalent Drachten staat elke dag voor je klaar om de best passende kandidaten te zoeken voor jouw vacatures. Wij komen graag langs bij het bedrijf om een goed beeld te krijgen zodat wij onze vacatures goed kunnen schrijven en de beste selectie kunnen maken uit onze kandidaten. Wij zijn geen cv schuiver, maar leren een kandidaat goed kennen om hem of haar de best passende baan aan te bieden.

Heb je een belangrijke vraag buiten werktijd, dan zijn wij er ook graag voor je. Wij zetten altijd net dat stapje extra om zowel kandidaten als klanten te helpen. Neem contact met ons op of bekijk onze werkwijze.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Drachten

Naam
Telefoonnummer
Sluiten