Dozen op lopende band
  • Home
  • Werken als magazijnmedewerker

Werken als magazijnmedewerker

Ben jij iemand die graag aan het organiseren is en houd jij van je schouders eronder zetten? Dan is een baan als magazijnmedewerker vast iets voor jou! Jij gaan aan de slag in een magazijn waar jij genoeg werkzaamheden kunt uitvoeren. Welke dit zijn ontdek je hier! Lees snel verder of bekijk onze openstaande magazijnmedewerker vacatures.

Wat doet een magazijnmedewerker?

Het woord zegt het al: als magazijnmedewerker werk jij in een magazijn. En dat is niet zomaar een functie, jij hebt de belangrijke taak om alle binnenkomende goederen op de juiste plek te brengen. Gelukkig hoef jij niet snel heen en weer te rennen, meestal maak jij gebruik van de EPT, heftruck of reachtruck. Zo houd jij alles netjes in het magazijn.

Maar dat is niet jouw enige taak als magazijnmedewerker. Als er goederen binnenkomen neem jij ze aan, verwerkt ze en brengt ze naar de juiste plek. Ook voer jij de gegevens van de vracht in voor de administratie en zorgt dat dit ook weer netjes verwerkt wordt. Zo klopt alles in het systeem! Het kan ook gebeuren dat jij aan de slag gaat met het laden en lossen van goederen.

Magazijnmedewerker in magazijn bij dozen
Magazijnmedewerker bij stelling

Magazijnmedewerker salaris

Werkzoeken.nl geeft aan dat een magazijnmedewerker tussen de €1825,00 en de €2470,00 verdient. Dat is gemiddeld €2145,00 per maand. Bij WerkTalent hebben we verschillende magazijnmedewerker vacatures met allemaal verschillende salarissen. En naarmate jij meer ervaring krijgt en meer verantwoordelijkheden kan jouw magazijnmedewerker salaris omhoog gaan. Als jij de ambitie hebt om door te groeien dan kan jij verschillende kanten op. Wat dacht je van:

Wil jij jouw doorgroeimogelijkheden vergroten? Via onze WerkTalent Academy kan jij meer dan 200 gratis online trainingen en cursussen volgen. Maar ook het behalen van jouw VCA, hef- of reachtruckcertificaat is bij ons mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waarom werken als magazijnmedewerker?

Allereerst: het magazijn is jouw domein. Jij kent deze plek op je broekzak en juist doordat jij het hele magazijn kent hoef jij niet meer naar de sportschool. Dagelijks zet jij zeker wel 10.000 stappen! Een ander voordeel: er is altijd werk voor magazijnmedewerkers.

Of het nu gaat om kleding, schoenen, bouwproducten, sportartikelen of stalen platen, er is genoeg te doen. Jouw werkzaamheden zijn erg afwisselend: administratie bijhouden, inscannen van goederen, laden en lossen, schoonmaken, sorteren en verplaatsen van goederen. Jij hoeft je geen moment te vervelen!

Daarnaast is het ook hartstikke gezellig om in een magazijn te werken, omdat jij veel in teamverband werkt. Samen met je collega’s zorgen jullie ervoor dat het netjes opgeruimd is en dat alle goederen goed op hun plek staan.

Heftruckchauffeur

Past deze functie bij mij?

Aan de slag als magazijnmedewerker? Dan ben jij in ieder geval iemand die van aanpakken weet. Een baan als magazijnmedewerker is namelijk wel flink aanpoten. Daarnaast ben jij fit en sterk, want het komt vaak genoeg voor dat jij zware dozen moet sjouwen. En een nauwkeurige blik is ook wel belangrijk in een magazijn. Het is er namelijk best groot en het systeem kan moeilijk zijn. Jij zorgt er desondanks voor dat alles precies op de juiste plek terecht komt. En ach, een foutje kan zeker gebeuren, maar het is liever niet de bedoeling!

Heb ik een opleiding nodig?

Nee! Er is meestal geen specifieke studie voor nodig en daardoor een ideale opstap in de logistiek. Het kan wel zijn dat er wordt gevraagd om een VCA-diploma, maar die kun jij via WerkTalent behalen! Ga jij ook heftruck of reachtruck rijden? Dan heb jij hier een certificaat voor nodig. En ook die kun jij via ons behalen!

Leuke bedrijven om voor te werken

  • HealthLink: ga aan de slag in het hypermoderne warehouse van maar liefst 17.000 m2 . Zij zijn een totaalleverancier voor bedrijven die actief zijn op het gebied van medische apparatuur, diagnostiek & menselijk weefsel of in de farmaceutische industrie.
  • De Jong verpakking: samen met jouw collega’s zorg jij voor de verpakkingen van producten die we iedere dag gebruiken. Van eten in de supermarkt tot aan alles dat we online bestellen.
  • VAV Divers: zij importeren – exclusief voor de Nederlandse markt – een groot assortiment aan topproducten uit diverse landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Wat dacht je van vleeswaren, salades, kruiden, non-food producten en patés.

Start als magazijnmedewerker!

Ben jij enthousiast en wil jij graag in het magazijn gaan werken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer op de baan die jij leuk vindt! Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ons doel: jou een baan bezorgen waar jij elke dag met plezier naartoe gaat.

Magazijnmedewerker vacatures

Filter
vacatures

Verberg filters

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten