WerkTalent Ede

WerkTalent
Ede

Adres- en contactgegevens Galvanistraat 7
6716 AE Ede

Beoordeeld met een 4,921 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Rob Marks
Rob Marks
Business Partner
In juni 2023 is Rob gestart als Business Partner bij WerkTalent en hiermee opende hij een nieuwe vestiging in Ede. Rob heeft sinds 2011 ervaring in de uitzendbranche binnen verschillende functies. Op de vraag “Welke vaardigheden of talenten heb je ontwikkeld tijdens je loopbaan die je echt onderscheiden?” heeft Rob een duidelijk antwoord: “Door mijn ervaring kan ik goed inschatten welk karakter en welke vaardigheden passend zijn bij een organisatie en uiteraard ook andersom; de ene werkzoekende past beter bij een bedrijf waar veel vrijheid is om het werk uit te voeren en de andere past weer beter bij een bedrijf waar het meer duidelijk is hoe het werk uitgevoerd moet worden. Daarnaast ben ik het grootste gedeelte van mijn leven woonachtig in Ede en weet daarom goed wat er lokaal speelt.” Rob zijn communicatie is gebaseerd op eerlijkheid - WerkTalent Ede gaat voor een langdurige samenwerking met bedrijven en werkzoekenden en dat lukt alleen door open te zijn en geen mooie praatjes voor te schotelen. Lees meerToon minder
06 – 45 12 48 50
Mark van Steden
Mark van Steden
Accountmanager
Een baan als Accountmanager bij WerkTalent Ede is voor Mark de perfecte aansluiting op zijn Associate Degree Ondernemen. Met de ervaring die hij opgedaan heeft uit zijn eerdere studie Junior Accountmanager is hij een goede aanvulling voor team WerkTalent Ede. Mark heeft zijn doel pas behaald als zowel kandidaat en opdrachtgever helemaal tevreden zijn. Hierin geeft hij aan 'Wees jezelf en probeer altijd mee te denken met de opdrachtgever en de kandidaat, dan kom je altijd ver! Soms is de perfecte match niet altijd gelijk aanwezig, maar door te luisteren naar de kandidaat en zijn/haar ambities komen we bijna altijd tot een mooi alternatief.' Naast dat Mark momenteel met veel plezier bij WerkTalent Ede werkt heeft hij de ambitie om ooit zijn eigen WerkTalent vestiging te starten. Lees meerToon minder
06 – 45 85 46 55

Kandidaten

Een nieuwe uitdaging in Ede? Bij WerkTalent Ede kun jij rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Hierbij staat het vinden van jouw nieuwe baan in omgeving Ede natuurlijk centraal. Zo hebben wij grote productie en logistieke locaties waar jij aan de slag kunt. Jij bent ook welkom bij WerkTalent Ede als jij wil sparren over je loopbaan en nog niet zo goed weet welke kant je op wilt. Wij zijn geen cv schuiver, maar kijken écht naar wie jij bent als persoon. Wij willen je goed leren kennen zodat wij de best passende banen in Ede voor je kunnen zoeken.

Goede en snelle bemiddeling in het vinden van mijn nieuwe werk dat goed bij mij past en gelijk in dienst getreden, dus van mij is alles heel positief en goed verlopen waardoor ik met veel vertrouwen mijn nieuwe uitdaging aan kan gaan bij mijn nieuwe werkgever. Dankjewel de goede dienstverlening

Eelco K
Eelco K een week geleden

uitstekend uitzendbureau, ik werd benaderd door Rob voor een nieuwe baan die goed bij mij past. het contact verloopt zeer prettig

Pieter De bruin
Pieter De bruin 2 weken geleden

Op zoek naar
een nieuwe baan?

WerkTalent Ede is er voor jou. Wij brengen samen in kaart wat voor jou belangrijk is in een nieuwe baan. Een cv is daar niet altijd voor nodig, omdat jouw motivatie en vaardigheden leidend zijn.

Met onze lokale kennis van de arbeidsmarkt in de sectoren techniek, industrie, logistiek & office vinden we samen de baan waar jij naar op zoek bent! Solliciteer vandaag nog op een van onze mooie vacatures of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat voor je klaar!

Visitekaartje WerkTalent

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? Bekijk alvast eens hoe het is om te werken in de regio van Ede!

Teller vaste banen

werkgevers

Jouw vacatures uitzetten doe jij bij WerkTalent, zodat wij werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar banen in regio Ede. Hoe wij dat doen? Wij zijn streng in onze eerste selectie en schuiven niet met cv’s. Het is voor ons belangrijk om langs te gaan bij de klant om alle zaken te bespreken en een goede indruk te krijgen van de werkvloer. Op die manier kunnen wij de beste vacatures schrijven en de meest passende kandidaat of kandidaten vinden.

JOUW PARTNER VOOR DE LANGE TERMIJN

Ook zijn wij jouw partner én vaste contactpersoon voor de lange termijn. Een voorbeeld: heb jij een (klein) bedrijf dat jij wilt laten groeien de komende jaren? Wij denken én groeien graag met je mee om jou als bedrijf te helpen. Wij steken graag energie in het opzetten en werken met lange termijn relaties. Groei van de medewerker staat bij ons ook centraal. Door middel van het aanbieden van trainingen, cursussen en opleidingen stimuleren wij de werknemer om te blijven leren en te ontwikkelen.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Ede

Naam
Telefoonnummer
Sluiten