WerkTalent Ede

WerkTalent
Ede

Adres- en contactgegevens Galvanistraat 7
6716 AE Ede
Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Rob Marks
Rob Marks
Business Partner
06 – 45 12 48 50
Joon de Berg
Joon de Berg
Recruiter | Algemeen
06 – 13 18 98 47

Op zoek naar
een nieuwe baan?

WerkTalent Ede is er voor jou. Wij brengen samen in kaart wat voor jou belangrijk is in een nieuwe baan. Een cv is daar niet altijd voor nodig, omdat jouw motivatie en vaardigheden leidend zijn.

Met onze lokale kennis van de arbeidsmarkt in de sectoren techniek, industrie, logistiek & office vinden we samen de baan waar jij naar op zoek bent! Solliciteer vandaag nog op een van onze mooie vacatures of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat voor je klaar!

Visitekaartje WerkTalent

Kandidaten

Een nieuwe uitdaging in Ede? Bij WerkTalent Ede kun jij rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Hierbij staat het vinden van jouw nieuwe baan in omgeving Ede natuurlijk centraal. Zo hebben wij grote productie en logistieke locaties waar jij aan de slag kunt. Jij bent ook welkom bij WerkTalent Ede als jij wil sparren over je loopbaan en nog niet zo goed weet welke kant je op wilt. Wij zijn geen cv schuiver, maar kijken écht naar wie jij bent als persoon. Wij willen je goed leren kennen zodat wij de best passende banen in Ede voor je kunnen zoeken.

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? Bekijk alvast eens hoe het is om te werken in de regio van Ede!

Teller vaste banen

werkgevers

Jouw vacatures uitzetten doe jij bij WerkTalent, zodat wij werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar banen in regio Ede. Hoe wij dat doen? Wij zijn streng in onze eerste selectie en schuiven niet met cv’s. Het is voor ons belangrijk om langs te gaan bij de klant om alle zaken te bespreken en een goede indruk te krijgen van de werkvloer. Op die manier kunnen wij de beste vacatures schrijven en de meest passende kandidaat of kandidaten vinden.

JOUW PARTNER VOOR DE LANGE TERMIJN

Ook zijn wij jouw partner én vaste contactpersoon voor de lange termijn. Een voorbeeld: heb jij een (klein) bedrijf dat jij wilt laten groeien de komende jaren? Wij denken én groeien graag met je mee om jou als bedrijf te helpen. Wij steken graag energie in het opzetten en werken met lange termijn relaties. Groei van de medewerker staat bij ons ook centraal. Door middel van het aanbieden van trainingen, cursussen en opleidingen stimuleren wij de werknemer om te blijven leren en te ontwikkelen.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Ede

Naam
Telefoonnummer
Sluiten