Groei met het
juiste talent

Ben je jouw afdeling of bedrijf aan het uitbreiden of heb je snel een paar extra handen nodig? Wij van uitzendbureau WerkTalent denken graag met je mee. Van flexwerkers tot payroll: wij weten wat er nodig is en wie het best in jouw bedrijf past. Zo plaatsen wij het juiste talent op de juiste plek en kan jij verder groeien! Op deze pagina vertellen wij meer over onze dienstverlening, ons selectieproces en vind je een aantal handige downloads. Lees ook eens onze blog- en nieuwsberichten! Wil je graag jouw vacature(s) aanmelden? Klik dan op de button en neem contact met ons op!

Groei van de medewerker

Groei van de werknemers vinden wij ook erg belangrijk. Door middel van het aanbieden van trainingen en cursussen stimuleren wij de werknemer om te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Klik voor meer informatie op de button hieronder. 

Groei met het juiste talent!

Onze diensten

Wat is uitzenden?

Heb jij tijdelijk of voor een kortere of langere periode extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de oplossing. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste flexwerker binnen de afgesproken tijd. De flexwerker gaat vervolgens bij jou aan de slag en is bij WerkTalent in dienst. De flexwerker vult digitaal een urenbriefje in. Op basis van dit urenbriefje wordt de flexwerker wekelijks betaald en ontvang je een factuur.

Voordelen:
• Alle zorgen uit handen
• Flinke tijdsbesparing (o.a. geen sollicitatiegesprekken voeren, geen sollicitatiebrieven lezen, geen afwijzingen versturen)
• De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
• Uitgebreide testen, onder meer Persoonlijke Profiel Analyse
• Expertise in verschillende branches
• No cure, no pay
• Kostenbesparing (o.a. geen advertentiekosten)

Wat is Werving en Selectie?

Ben je op zoek naar een vaste medewerker die je direct in dienst wilt nemen? Plaats dan een werving- en selectieopdracht bij WerkTalent. Op basis van een functieprofiel dat we samen met jou opstellen, start WerkTalent de Werving en Selectie. We houden eerst een voorselectie, zodat we alleen de eindkandidaten aan je voorstellen.

De kandidaat die je geschikt acht voor de functie, treedt vervolgens direct bij jou in dienst. Je betaalt aan WerkTalent een fee voor de geleverde dienst.

Voordelen:
• Bemiddeling voor vaste banen
• Alle zorgen uit handen
• Flinke tijdsbesparing en kostenbesparing
• De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
• Gespecialiseerd in verschillende branches
• No cure, no pay

Wat is detacheren?

Wanneer je voor een bepaalde tijd of een bepaald project extra medewerkers nodig hebt, dan is detacheren een goede oplossing. Dit biedt jou meer zekerheid dan uitzenden, omdat de flexwerker een contract heeft voor bepaalde tijd of voor de duur van het project. Bij detachering kies je voor meer binding met de flexwerker, omdat deze voor langere tijd bij het bedrijf actief is.

Voordelen:
• Je kunt investeren in de ontwikkeling van de flexwerker
• Zekerheid dat de medewerker voor bepaalde tijd of gedurende het project bij het bedrijf blijft

Hoe ziet ons
selectieproces eruit? 

Het is geen eenvoudige klus om nieuwe medewerkers te vinden voor je bedrijf. De intercedenten en accountmanagers van WerkTalent hebben ervaring op het gebied van het werven van personeel. Laat ons daarom het werk doen! Zo kan jij verder met het runnen van je bedrijf en gaan wij op zoek naar de juiste medewerkers. Onze specialisten zijn experts op het gebied van de uitzendbranche en weten een goede selectie te maken. Hierbij staat persoonlijk contact centraal en kijken wij naar het talent van de kandidaat.

Een cv geeft natuurlijk goede achtergrondinformatie, maar wij zoeken ook naar de drijfveren van de kandidaat. Wat is zijn of haar ambitie? Wat zijn doelen voor de toekomst en welke factoren zijn belangrijk voor een nieuwe baan? Dit zijn enkele vragen die onze specialisten vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Voordat het gesprek plaatsvind is er natuurlijk eerst een selectieproces. Dat ziet er als volgt uit:

Werving

Alle flexkrachten worden rechtstreeks in ons ATS-systeem ingeschreven. Hierdoor koppelen wij kandidaten uit het gehele bestand aan een baan in de regio. Daarnaast werven we via advertenties, vacaturewebsites en internet.

Interview

Na verwelkoming op de vestiging van WerkTalent worden alle persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring(en) en motivatie zorgvuldig doorgesproken.

Testen en trainen

Het is mogelijk dat kandidaten getest worden op hun vaardigheden, afhankelijk van de functie. Ook bieden we waar mogelijk trainingen en cursussen aan.

Aanbieden van kandidaten

Wanneer kandidaten voldoen aan het profiel maakt uitzendbureau WerkTalent - in overleg – afspraken voor sollicitatiegesprekken. Voor deze gesprekken krijg je naast de cv`s informatie over de nagetrokken referenties (indien gewenst) en de motivatie van de kandidaat.

Specialist in recruitment
marketing

Meer dan een arbeidsbemiddelaar
Naast onze diensten nemen we nog veel meer uit handen. Onze marketingafdeling kan jou ondersteunen met een werkgeversvideo, zoals bij van Ballegooijen hiernaast. Er wordt dan bij het bedrijf gefilmd om te laten zien aan de kandidaat hoe leuk het is om er te werken. Daarnaast is een werkenbij pagina op onze website ook mogelijk om meer aandacht te genereren. Maar ook het uitzetten van campagnes op social media om jouw vacatures nog meer zichtbaar te maken behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt om om de wensen en ideeën te bespreken. 

Blogberichten
voor werkgevers

Klantcase Waardlanden
26 september 2022

Klantcase Waardlanden
Nieuwe manieren van kandidaten werven

Loopbaanontwikkeling van jouw medewerkers
5 september 2022

Loopbaanontwikkeling
van jouw medewerkers

Onze HR-manager over talentontwikkeling binnen WerkTalent
10 februari 2021

Onze HR-manager over talentontwikkeling binnen WerkTalent

Een krappe arbeidsmarkt: 5 trends voor 2022
10 maart 2022

Een krappe arbeidsmarkt:
5 trends voor 2022

Producentenvertrouwen neemt toe
8 april 2021

Producenten
vertrouwen neemt toe

Vragen?

Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij al jouw vragen en/of opmerkingen.

Downloads

Op deze pagina vind je verschillende downloads, zoals belastingverklaringen, NBBU verklaring ons privacy statement en nog een aantal interessante downloads.

Over ons

Ben je benieuwd hoe WerkTalent ooit is ontstaan? Of wil je meer weten over WerkTalent en wat wij doen? Klik op de button en lees ons merkverhaal!

Sluiten