WerkTalent Drechtsteden

WerkTalent
Drechtsteden

Adres- en contactgegevens Stationsweg 44
3331 LR Zwijndrecht
Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Jacqueline Dam
Jacqueline Dam
Business Partner
Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling gaat Business Partner Jacqueline nog steeds iedere dag fluitend naar haar werk. Voordat Jacqueline in 2015 bij WerkTalent is gaan werken heeft ze ruim 17 jaar bij Tempo-Team gewerkt; van haar overstap heeft ze nooit één dag spijt van gehad. Jacqueline is contactpersoon voor vacatures in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en overige Drechtsteden. Met haar persoonlijke benadering, hoge snelheid, kennis van de markt, (potentiële) klanten en kandidaten maakt Jacqueline het verschil. Haar motto is: “niet lullen maar poetsen”! Lees meerToon minder
06 – 44 34 19 70
René van der Poel
René van der Poel
Accountmanager
René heeft met zijn jarenlange achtergrond in de horeca de skills om in te schatten wat de wensen van de klant en kandidaat verbindt. Hierin weet hij altijd de juiste match te maken. Vanaf 2019 is René een toevoeging aan het team van WerkTalent Zwijndrecht waarin hij in het eerste jaar al zijn SEU opleiding heeft behaald. Hij is verantwoordelijk voor de regio Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht, zijn motto is: “geen woorden, maar daden”! Lees meerToon minder
06 – 41 28 14 98
Youp van den Berg
Youp van den Berg
Intercedent
06 – 17 62 85 93
Bjorn Tieleman
Bjorn Tieleman
Junior Intercedent
06 - 13 23 63 73

Snel en professioneel

WerkTalent Zwijndrecht: snel en professioneel waarbij persoonlijk contact belangrijk is. Het is niet voor niets dat onze klanten én kandidaten langdurige relaties met ons aangaan. We kennen de regio goed en weten waar we moeten zoeken om vacatures in de Drechtsteden snel te vervullen.

WerkTalent

Kandidaten

Wisselen van baan of al een tijdje op zoek? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste vacatures in Zwijndrecht. Je kunt gerust bij ons binnenlopen of online solliciteren op vacatures in verschillende sectoren in de regio Drechtsteden. Er is keuze genoeg en we helpen je graag!

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Uitgelichte werkgever

werkgevers

Bij ons geen ingewikkelde systemen en lange protocollen, daardoor kunnen we snel schakelen. Zet je net als De Koning VleesIMSWismanKerry en vele andere bedrijven ook de vacatures bij ons uit? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag, snel en tegen concurrerende tarieven!

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Bijvoorbeeld door een wervende klantvideo te maken (zoals hiernaast) voor Meerman. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Neem contact op
met WerkTalent Zwijndrecht

Naam
Telefoonnummer
Sluiten