WerkTalent Groningen

WerkTalent
Groningen

Adres- en contactgegevens Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Beoordeeld met een 4,817 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Jetze van der Goot
Jetze van der Goot
Business Partner
Elke dag het beste uit zijn medemens halen, dat is belangrijk voor Jetze. Bijvoorbeeld wanneer hij een WhatsApp bericht krijgt waarin een uitzendkracht aangeeft echt op zijn of haar plek te zitten. Dat geeft Jetze niet alleen energie en voldoening, juist daarom vindt hij de arbeidsbemiddeling zo leuk. Als persoon is hij energiek, sociaal en een goede teamspeler. De juiste ingrediënten om aan de slag te gaan als Business Partner voor WerkTalent Groningen! Lees meerToon minder
06 – 26 14 10 35
Joon de Berg
Joon de Berg
Recruiter
06 – 13 18 98 47
Maik de Jong
Maik de Jong
Intercedent
WerkTalent Groningen op de kaart zetten samen met Jetze – dat is waar Maik momenteel aan bouwt. Sinds begin 2024 heeft hij zich aangesloten bij team Groningen. Met zijn achtergrond in jongerencoaching heeft hij de benodigde kennis op zak die hij uit kan breiden bij WerkTalent. Hij heeft een sociaal karakter en helpt mensen graag. De keuze voor een functie als Intercedent was dan ook geen lastige! Hij houdt het graag luchtig met een prikkelende dosis humor – bij Maik dus geen zwaar beladen gesprekken maar een open instelling om jou snel aan de juiste, nieuwe baan te helpen. Lees meerToon minder
06 – 22 49 71 93

Kandidaten

Leuk werk in Groningen? Dat vind jij bij WerkTalent. En met onze persoonlijke aanpak staan wij altijd voor je klaar. Wij zetten graag het extra stapje om jou aan een nieuwe baan in Groningen stad en omgeving te helpen. Zo hebben wij grote productie en logistieke locaties waar jij aan de slag kunt. Jij bent ook welkom bij WerkTalent Groningen als jij wil sparren over je loopbaan en nog niet zo goed weet welke kant je op wilt. Wij zijn geen cv schuiver, maar kijken écht naar wie jij bent als persoon. Wij willen je goed leren kennen zodat wij de best passende banen in Groningen voor je kunnen zoeken.

Jetze is een gedreven en hele goede meedenker, maakt zijn matches met bedrijven en werknemers heel nauwkeurig en secuur. Een gesprek Met Jetze zorgt ervoor dat je een leuke baan gaat vinden. 100%

Joost Hammelburg
Joost Hammelburg 6 maanden geleden

Jetze is een gedreven en hele goede meedenker, maakt zijn matches met bedrijven en werknemers heel nauwkeurig en secuur. Een gesprek Met Jetze zorgt ervoor dat je een leuke baan gaat vinden. 100%

Joost Hammelburg
Joost Hammelburg 7 maanden geleden

Werk in Groningen

Wie Groningen stad binnenloopt is meteen gecharmeerd door de eeuwenoude straten en de prachtige bezienswaardigheden. Hier kun je even helemaal tot rust komen en wie van de drukte houdt kan de gezellige marktpleinen opzoeken. En daar in de buurt vind jij WerkTalent Groningen, waar wij jou helpen aan het vinden van een passende baan of werknemers voor jouw bedrijf. De banen in Groningen zijn dan ook allemaal in de buurt, bijvoorbeeld in Groningen, Veendam, Assen of Delfzijl. Bekijk snel wie er voor jou aan de slag gaan voor jouw nieuwe werk in Groningen!

Persoonlijk

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

werkgevers

Jouw vacatures uitzetten doe jij bij WerkTalent, zodat wij werkzoekenden helpen bij hun zoektocht naar banen in Groningen. Hoe wij dat doen? Wij zijn streng in onze eerste selectie en schuiven niet met cv’s. Het is voor ons belangrijk om langs te gaan bij de klant om alle zaken te bespreken en een goede indruk te krijgen van de werkvloer. Op die manier kunnen wij de beste vacatures schrijven en de meest passende kandidaat of kandidaten vinden.

Jouw partner voor de lange termijn

Ook zijn wij jouw partner én vaste contactpersoon voor de lange termijn. Een voorbeeld: heb jij een (klein) bedrijf dat jij wilt laten groeien de komende jaren? Wij denken én groeien graag met je mee om jou als bedrijf te helpen. Wij steken graag energie in het opzetten en werken met lange termijn relaties. Groei van de medewerker staat bij ons ook centraal. Door middel van het aanbieden van trainingen, cursussen en opleidingen stimuleren wij de werknemer om te blijven leren en te ontwikkelen.

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Groningen

Naam
Telefoonnummer
Sluiten