WerkTalent Alphen aan den Rijn

WerkTalent
Alphen aan den Rijn

Adres- en contactgegevens Castellumstraat 29
2405 CB Alphen aan den Rijn
Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Laura Schutte
Laura Schutte
Vestigingsmanager
Laura stuurt het WerkTalent uitzendbureau in Alphen aan den Rijn aan in de functie van accountmanager. Ze heeft zes jaar als accountmanager buitendienst van verschillende tastbare producten gewerkt en ruim vier jaar in de arbeidsbemiddeling. Door deze ervaring weet zij veel van de arbeidsmarkt en kan zij een goede match maken die verder gaat dan een cv op een vacature plakken. Ben je op zoek naar werk in Alphen aan den Rijn, dan ben je bij Laura aan het goede adres! Lees meerToon minder
06 – 44 52 47 90
Louise Endhoven
Louise Endhoven
Accountmanager
Mensen verder helpen in zijn of haar carrière, dat is waar Louise energie van krijgt! Sinds 1 augustus 2022 is ze werkzaam bij WerkTalent Alphen aan den Rijn, nadat ze het kappersvak achter zich heeft gelaten. Het was tijd voor iets nieuws! Met haar rustige en sociale karakter weet zij kandidaten te helpen aan een nieuwe baan en (nieuwe) klanten aan zich te binden. Lees meerToon minder
06 – 82 06 34 62
Sam Bakker
Sam Bakker
Intercedent
06 – 30 70 02 18

Lokaal en Persoonlijk

De WerkTalent vestiging in Alphen aan den Rijn is ontstaan vanuit onze twee locaties in Zevenhuizen en Leiden. Lokaal en persoonlijk, dit zijn de kernwoorden van WerkTalent Alphen aan den Rijn. Onze medewerkers komen uit de directe omgeving en hebben hier een groot netwerk. Het team is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch, productie en logistiek personeel. We vinden het belangrijk om dit op een persoonlijke manier te doen, elkaar te zien en samen te bespreken waar jouw ambitie en talent ligt zodat wij jou naar de perfecte baan kunnen bemiddelen. Het zijn tenslotte onze talenten, die ons talent bewijzen!

Wachtruimte

Kandidaten

Wil jij graag werken in Alphen aan den Rijn of omgeving? Dan kun je rekenen op onze persoonlijke aanpak. Een cv zegt namelijk niet alles. Daarom vinden wij het veel belangrijker om met elkaar in gesprek te komen. We kijken niet alleen of je geschikt bent voor de baan, maar ook of je bij het bedrijf past. Solliciteer op een van de vacatures van arbeidsbemiddelaar WerkTalent Alphen aan den Rijn of kom eens langs! 

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

werkgevers

Zoek jij een nieuwe medewerker? Dan kan jij jouw vacatures gerust bij ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn uitzetten. We hebben een bijzonder sterk netwerk van zowel klanten als kandidaten in de regio. Hierdoor kunnen we vacatures snel en vakkundig vervullen. Je kunt bovendien rekenen op een vast contactpersoon. Hierdoor heb je altijd te maken met een vertrouwd gezicht. Neem contact op voor meer informatie of loop gewoon eens bij ons binnen!

Op zoek naar
personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel. 

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Alphen a/d Rijn

Naam
Telefoonnummer
Sluiten