Vacatures

Werken in de logistiek

Werken in de logistiek? Jouw talent krijgt bij WerkTalent alle ruimte voor ontwikkeling. Wij weten wat jouw mogelijkheden zijn. We hebben tijdelijke en vaste banen op elk niveau. Bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, orderpicker of (heftruck)chauffeur. Met veel, weinig of geen ervaring, parttime, fulltime of als bijbaan, het is allemaal mogelijk. Werken in deze sector is uitdagend en afwisselend en we hebben altijd een baan die bij jou past. Bekijk hieronder onze banen in de logistiek of schrijf je in om de mogelijkheden te bespreken!

Logistieke banen
bij WerkTalent

Ruim 33.000 bedrijven in Nederland houden zich elke dag bezig met logistiek. Uitzendbureau WerkTalent weet er alles van, omdat we dagelijks met deze bedrijven in gesprek zijn. Onze branchespecialisten houden alle trends in de gaten en beheren diverse functies, zoals een logistiek medewerker vacature. Het is één van de sectoren waarin wij wereldwijd uitblinken. Wist je dat er in heel Nederland meer dan 3.000 voetbalvelden aan distributiecentra staan? Daarnaast heeft één op de tien werkenden in Nederland een baan in deze sector. Wie weet jij ook binnenkort! Bekijk snel onze logistieke banen.

Welke functie
past bij jou?

De logistieke service in Nederland gaat verder dan alleen vervoer. Het is de hele keten van organiseren, plannen en managen van bestelling tot aflevering. Voordat de goederen de weg op gaan vind er heel wat werk plaats. Bijvoorbeeld in een warehouse of magazijn, waar de bestellingen klaargemaakt worden. Je kunt er starten als orderpicker, logistiek medewerker of planner. Vind jij het leuker om je met de verplaatsing van de goederen bezig te houden, bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur of kraanmachinist? Kom eens langs bij een WerkTalent vestiging bij jou in de buurt om te kijken welk logistiek werk bij je past. 

VACATURES

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten