Hoe is WerkTalent ontstaan?

De WerkTalent groep is in 2001 opgericht – toen nog onder de naam Uitzendspecialist – door Aad van der Zalm, een geboren en getogen ondernemer in hart en nieren. ‘Succes is een keuze’ en ‘zonder strijd geen overwinning’ zijn tot op de dag van vandaag zijn lijfspreuken. Aad is grootgebracht in de tomaten en gedreven door de wens om snel financieel onafhankelijk te worden, opende hij in 2001 de eerste vestiging in Rotterdam. En met succes, want met de hulp van Business Partners opende hij al snel andere locaties. Inmiddels telt WerkTalent 23 vestigingen in het hele land.

WerkTalent Merkverhaal

Bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent geloven we dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Daarom worden onze vestigingen gerund door ondernemers uit jouw buurt. We spreken jouw taal en de vaktaal van de werkvloer. Zo drinken we makkelijk samen een kop koffie, om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen groeien. Op die manier kunnen we jou ook helpen aan medewerkers voor je bedrijf. Wij zijn jouw partner in werk!

Onze wereld is continu in verandering en dat brengt uitdagingen met zich mee wanneer iemand op zoek is naar werk. Kandidaten zoeken een baan die bij hen past, voor nu en voor later. Een baan waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Zij weten niet of ze voldoen aan alle eisen in een wereld die steeds veranderd. Ze willen het anders doen, maar soms weten zij niet hoe ze dit het beste aan kunnen pakken.

De zoektocht naar een baan betekent dat kandidaten op zoek zijn naar zekerheid. Zij willen bouwen aan iets dat bestendig is voor morgen. En de dagen daarna. Zodat ze trots zijn op zichzelf in wat en hoe ze dat doen. De wereld veranderd niet, maar groeit mee met de uitdagingen van vandaag en morgen. Net zoals zij! Bij WerkTalent zien we het anders. Wij kijken naar iemand als persoon en bemiddelen geen nummers of kijken alleen naar het cv. Persoonlijkheid staat bij ons centraal en we laten zien wat iemand kan!

WerkTalent
Groei in wie je bent.

Merkverhaal

Visie, missie en strategie

Visie

WIJ ZORGEN VOOR DE MAKERS VAN MORGEN. In een steeds veranderende en onvoorspelbare arbeidsmarkt is zekerheid nodig voor nu en groei voor morgen. Wij geloven dat je het meeste bereikt wanneer je werkt vanuit je talent, in je eigen omgeving en met persoonlijke aandacht, zodat jij het leven kan leiden dat bij jou past.

Missie

IEDER TALENT IS UNIEK. Wij kijken naar wat je vandaag kan en morgen wilt. Wij zorgen voor zekerheid en groei door de beste match te maken tussen jouw talent en onze opdrachtgevers.

Strategie

TALENT STAAT CENTRAAL IN ALLES WAT WIJ DOEN. Als landelijke speler met lokale expertise weten wij als geen ander lokaal talent beter te benutten, te ontwikkelen en te verbinden met opdrachtgevers uit de buurt. Wij kennen hen persoonlijk. Door onze ‘25 vestigingen in 2025 strategie’ vergroten wij onze landelijke aanwezigheid om de wensen van opdrachtgever en kandidaat nog beter bij elkaar te brengen. In 2025 leiden wij jaarlijks 250 kandidaten op voor schaarse beroepen. De beste match maken is ons dagelijkse doel. Intelligente systemen helpen ons daarbij. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waar staan wij voor

Onze belofte

Zekerheid en groei.

Ons verhaal

Landelijke speler met lokale expertise die het talent centraal zet.

Onze service

Het vinden van de best passende baan voor nu en voor morgen.
WerkTalent Naaldwijk
WerkTalent Arnhem
Sluiten