WerkTalent Krimpenerwaard

WerkTalent
Krimpenerwaard

Adres- en contactgegevens Tijdelijk operationeel vanuit Rivium Quadrant 1
2909 LC Capelle aan den IJssel
Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Ronald van Dam
Ronald van Dam
Business Partner
In 2018 is Ronald bij WerkTalent terechtgekomen als accountmanager. Inmiddels is hij hier niet meer weg te denken en voelt hij zich helemaal thuis binnen de productie en techniek. Ronald is een keiharde werker en probeert altijd het beste in de mensen naar boven te halen. Vanaf april 2023 is hij samen met zijn collega Marcel vestiging Krimpenerwaard gestart! Lees meerToon minder
06 – 13 40 91 82
Marcel van der Vliet
Marcel van der Vliet
Accountmanager
Grote of kleine successen in het werk, zoals een plaatsing, een nieuwe klant of gewoon een leuk gesprek, daar krijgt Marcel goede energie van. Sinds 3 oktober 2022 is hij aangesloten bij het team van WerkTalent Zuidplas waar hij ervoor zorgt dat kandidaten een plek vinden voor de toekomst. En ook dat opdrachtgevers blij worden van gemotiveerde en blije kandidaten die op papier misschien niet helemaal passen, maar een match uit duizenden blijken te zijn. Vanaf april 2023 is hij samen met Business Partner Ronald een nieuwe vestiging gestart in Krimpenerwaard! Lees meerToon minder
06 – 57 69 72 00

Maak kennis met
WerkTalent Krimpenerwaard

In 2018 kwam Ronald van Dam in dienst bij WerkTalent Zuidplas en had meteen een mooi doel voor ogen: zijn eigen WerkTalent vestiging openen om werkzoekenden te helpen aan mooie vacatures in regio Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. Dit gaat hij samen doen met Marcel van der Vliet (momenteel nog intercedent bij de vestiging in Zuidplas) en sinds april 2023 is het zo ver! Sinds begin april zijn ze tijdelijk gestart vanuit het hoofdkantoor om ervoor te zorgen dat WerkTalent Krimpenerwaard / Capelle aan den IJssel bekend wordt in de regio en op een later moment gaan ze een eigen locatie openen! Ronald: ‘’Je bent eigen baas (binnen bepaalde richtlijnen) en samen met je team kan je het verschil maken. Het is ontzettend gaaf om iets op te bouwen wat er nog niet is.’’

Ronald en Marcel in WerkTalent kantoor

Kandidaten

Wil jij graag werken in de regio Krimpenerwaard/ Capelle aan den IJssel in logistiek, techniek, productie & industrie of op kantoor? Ronald van Dam en Marcel van der Vliet gaan voor je aan de slag! Door middel van een persoonlijke aanpak gaan jullie samen bekijken welke baan het beste bij je past. We kijken niet alleen naar je cv, maar horen graag van jou wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je nog wilt leren. Bekijk nu snel onze vacatures Krimpenerwaard en solliciteer!

Staat er momenteel geen leuke vacature voor je tussen? Stuur dan een open sollicitatie en dan bekijken we samen welke vacatures Krimpenerwaard/ Capelle aan den IJssel bij je passen. 

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? Bekijk nu onze vacatures Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel!

Teller vaste banen

Uitgelichte werkgevers

werkgevers

Jouw vacatures uitzetten bij WerkTalent regio Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel? Wij breiden graag ons netwerk uit om kandidaten in de regio aan een mooie baan te helpen en om personeel in te zetten dat passend is in het bedrijf. Hoe wij dit doen? Wij komen graag langs bij het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en de bedrijfscultuur te ervaren. Op die manier kunnen wij onze vacatures vakkundig schrijven en invullen met de beste kandidaten. Bij ons reken je ook op een vast contactpersoon, zodat je altijd te maken hebt met een vertrouwd gezicht.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

WerkTalent ruimte

Neem contact op
met WerkTalent Krimpenerwaard

Naam
Telefoonnummer
Sluiten