WerkTalent Krimpenerwaard

WerkTalent
Krimpenerwaard

Adres- en contactgegevens Middelland 27E
2931 AK Krimpen aan de Lek

Beoordeeld met een 5,018 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Ronald van Dam
Ronald van Dam
Business Partner
In 2018 is Ronald bij WerkTalent terechtgekomen als accountmanager. Inmiddels is hij hier niet meer weg te denken en voelt hij zich helemaal thuis binnen de productie en techniek. Ronald is een keiharde werker en probeert altijd het beste in de mensen naar boven te halen. Vanaf april 2023 is hij samen met zijn collega Marcel vestiging Krimpenerwaard gestart! Lees meerToon minder
06 – 13 40 91 82
Sten Buijs
Sten Buijs
Intercedent
Sten werkt sinds begin 2024 bij team WerkTalent Krimpenerwaard. Omdat hij zelf ervaren heeft hoe lastig het kan zijn om een leuke baan te vinden haalt hij er nu juist voldoening uit om voor andere werkzoekenden een baan te vinden. Hoe mooi is dat! In zijn werk stelt Sten vertrouwen voorop en hij vindt het belangrijk om altijd open naar elkaar te communiceren. Met zijn toewijding heeft Sten al vele werkzoekenden aan een baan geholpen, op naar nog meer! Lees meerToon minder
06 – 45 41 88 53

Kandidaten

Wil jij graag werken in de regio Krimpenerwaard/ Capelle aan den IJssel in logistiek, techniek, productie & industrie of op kantoor? Ronald van Dam en Marcel van der Vliet gaan voor je aan de slag! Door middel van een persoonlijke aanpak gaan jullie samen bekijken welke baan het beste bij je past. We kijken niet alleen naar je cv, maar horen graag van jou wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je nog wilt leren. Bekijk nu snel onze vacatures Krimpenerwaard en solliciteer!

Staat er momenteel geen leuke vacature voor je tussen? Stuur dan een open sollicitatie en dan bekijken we samen welke vacatures Krimpenerwaard/ Capelle aan den IJssel bij je passen. 

Maak kennis met
WerkTalent Krimpenerwaard

In 2018 kwam Ronald van Dam in dienst bij WerkTalent Zuidplas en had meteen een mooi doel voor ogen: zijn eigen WerkTalent vestiging openen om werkzoekenden te helpen aan mooie vacatures in regio Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. Dit gaat hij samen doen met Marcel van der Vliet (momenteel nog intercedent bij de vestiging in Zuidplas) en sinds april 2023 is het zo ver! Sinds begin april zijn ze tijdelijk gestart vanuit het hoofdkantoor om ervoor te zorgen dat WerkTalent Krimpenerwaard / Capelle aan den IJssel bekend wordt in de regio en op een later moment gaan ze een eigen locatie openen! Ronald: ‘’Je bent eigen baas (binnen bepaalde richtlijnen) en samen met je team kan je het verschil maken. Het is ontzettend gaaf om iets op te bouwen wat er nog niet is.’’

Ronald en Marcel in WerkTalent kantoor

Een hele fijne uitzendbureau, warm ontvangen, personelijk betrokken. Ik heb binnen een week baan bij een leuk bedrijf. Contactpersoon ( Stan Buijs) is vriendelijk en altijd goed bereikbaar. Prima tevreden ! Zeker aanrader.

Asta Šliachovskaja
Asta Šliachovskaja een maand geleden

WerkTalent heeft me geholpen met mijn nieuwe baan. Zeer snelle en responsieve mensen werken daar. Ik vulde het sollicitatieformulier in en werd na een paar dagen uitgenodigd voor een gesprek. In no-time vonden ze een nieuwe baan voor me. Speciale dank aan Ronald en Elise🥳

Tomass E.
Tomass E. 3 maanden geleden

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? Bekijk nu onze vacatures Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel!

Teller vaste banen

Uitgelichte werkgevers

werkgevers

Jouw vacatures uitzetten bij WerkTalent regio Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel? Wij breiden graag ons netwerk uit om kandidaten in de regio aan een mooie baan te helpen en om personeel in te zetten dat passend is in het bedrijf. Hoe wij dit doen? Wij komen graag langs bij het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en de bedrijfscultuur te ervaren. Op die manier kunnen wij onze vacatures vakkundig schrijven en invullen met de beste kandidaten. Bij ons reken je ook op een vast contactpersoon, zodat je altijd te maken hebt met een vertrouwd gezicht.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

WerkTalent Krimpenerwaard

Neem contact op
met WerkTalent Krimpenerwaard

Naam
Telefoonnummer
Sluiten