WerkTalent Doetinchem

WerkTalent
Doetinchem

Adres- en contactgegevens Walstraat 82
7001 BV Doetinchem

Beoordeeld met een 5,031 reviews

Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Sander Derksen
Sander Derksen
Business Partner
Sinds maart 2022 is Sander Business Partner bij WerkTalent Doetinchem, waar hij met zijn gedrevenheid en winnaarsmentaliteit de vestiging op de kaart zet in de regio. Vanaf april 2024 vertegenwoordigd hij ook de vestiging in Zutphen. Na zijn studie marketing en communicatie is hij de uitzendbranche ingerold en 15 jaar later zorgt hij er nog steeds voor dat hij mensen helpt aan een nieuwe baan. Als Business Partner heeft hij een 360 graden rol, geen dag is hetzelfde en dat maakt het Business Partnerschap zo leuk. Zijn doel: van WerkTalent Doetinchem en Zutphen stabiele partners maken! Lees meerToon minder
06 – 51 75 57 53
Youandi Jansen
Youandi Jansen
Intercedent
Lekker bezig blijven en contacten onderhouden met mensen zijn twee dingen waar Youandi veel energie van krijgt. Bij WerkTalent Doetinchem zit zij dan ook goed op haar plek! Dagelijks is ze bezig met kandidaten benaderen via jobboards, passende vacatures vinden voor werkzoekenden, intake gesprekken houden en profielen uitwerken en voorstellen van kandidaten bij bedrijven. Haar doel: een nieuwe baan scoren voor een kandidaat, net zoals ze dat graag in haar vrije tijd doet met voetbal! Daarnaast gaat ze graag naar de sportschool en houdt ze van gezelligheid met haar vriend en vriendinnen. Lees meerToon minder
06 – 57 36 05 51
Ken Baakman
Ken Baakman
Business Unit Manager
06 – 45 32 84 37

Fijne mensen heel goed geholpen. Binnen een week een baan die bij mij pasten! Nog bedankt en ga zo door! Nu 9 maanden verder en heb er een vaste baan aan overgehouden! Team Doetinchem super bedankt! Communicatie was snel en prettig. Kiki bedankt voor alles!

Richard
Richard 4 maanden geleden

Kennismakingsgesprek liep fijn en soepel. Er werd goed geluisterd naar de eventuele wensen. Het team van Werktalent begeleidt je heel goed in de stappen die gezet moeten worden en het contact is ook erg goed (frequentie). Door de kennis die ze bezitten ben je vrij snel weer aan het werk of van baan gewisseld. Dank hiervoor Youandi en team.

Vincent Teunissen
Vincent Teunissen 4 maanden geleden

Kandidaten

Bij WerkTalent Doetinchem kun jij rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Hierbij staat het vinden van jouw nieuwe baan in de regio van Doetinchem natuurlijk centraal. Dit doen wij met onze Achterhoekse nuchterheid, eerlijkheid én betrouwbaarheid. Wij gaan hierbij voor een baan voor de langere termijn – als vaste baan of met uitzicht op vast.

Sander – Business Partner bij WerkTalent Doetinchem – heeft 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en samen met Youandi en Ken zijn wij er altijd voor jou om goede begeleiding te geven. Goed werkgeverschap is hierbij belangrijk en met onze nuchtere kijk en aanpak gaan wij op zoek naar wat het beste bij jou past qua bedrijf en functie!

Op zoek naar
een nieuwe baan?

WerkTalent Doetinchem is er voor jou. Vanuit het middelpunt van de Achterhoek brengen we samen in kaart wat voor jou belangrijk is in een nieuwe baan. Een cv is daar niet altijd voor nodig, omdat jouw motivatie en vaardigheden leidend zijn. Met onze kennis van de Achterhoekse arbeidsmarkt in de sectoren techniek, industrie, logistiek & office vinden we samen de baan waar jij naar op zoek bent!

Solliciteer vandaag nog op een van onze mooie vacatures of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat voor je klaar!

Collega's Youandi en Kiki in gesprek

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien? Bekijk alvast eens hoe het is om te werken in de regio van Doetinchem!

Teller vaste banen

Uitgelichte werkgever

werkgevers

Sander Derksen – de Business Partner bij WerkTalent Doetinchem – heeft 15 jaar ervaring op het gebied van uitzenden, detacheren en Werving & Selectie. En als een echte Achterhoeker kent hij de regio goed en weet hij wat er dagelijks speelt. Met zijn kennis van de arbeidsmarkt en samen met Youandi en Ken maken zij dan ook mooie matches tussen klant en kandidaat.

Kandidaten worden altijd gesproken op de vestiging in Doetinchem, omdat wij waarde hechten aan persoonlijkheid. Wij nodigen onze kandidaten dan ook uit voor een persoonlijk gesprek. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Wij maken graag persoonlijk kennis met een bedrijf en doen er alles aan om de juiste kandidaten te vinden. Hoe? Op basis van openheid en eerlijkheid maken wij graag heldere afspraken met bedrijven.

Heb jij te maken met personele vraagstukken en zoek jij een ervaren partner in de arbeidsbemiddeling? Neem gerust contact met ons op en ervaar WerkTalent Doetinchem!

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Doetinchem

Naam
Telefoonnummer
Sluiten