WerkTalent Zutphen

WerkTalent
Zutphen

Adres- en contactgegevens IJsselkade 8
7201 HB Zutphen
Openingstijden

ma - vr: 08:30 uur - 17:30 uur

Medewerkers

wat kunnen wij voor je doen?

Frederik Nieuwenhuizen
Frederik Nieuwenhuizen
Business Partner
Sinds september 2022 is Frederik de Business Partner van WerkTalent Zutphen. Doordat hij in zijn jeugd in Zutphen heeft gewoond en op school heeft gezeten is hij bekend met de regio. Na eerdere werkervaring in de uitzendbranche in een 360 graden rol, is WerkTalent Zutphen op de kaart zetten zijn volgende stap! Frederik vindt het leuk om dingen te regelen, organiseren en is graag in contact met mensen. Een goede match vinden tussen een bedrijf en kandidaat geeft hem energie. Het is zijn ambitie om dit voor veel kandidaten en bedrijven in de stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) te gaan realiseren. Lees meerToon minder
06 – 57 44 94 38
Aafke Straatsma
Aafke Straatsma
Intercedente
In maart 2023 is Aafke gestart als Intercedent in Zutphen. De pittoreske stad aan de IJssel en de sfeer is iets waar ze vrolijk van wordt en vindt het erg leuk om in Zutphen haar werk te mogen uitoefenen. Voordat Aafke bij WerkTalent begon is ze werkzaam geweest als recruiter bij een taxibedrijf. Hierin heeft ze veel geleerd over werving & selectie en het in contact komen met kandidaten. De stap om binnen WerkTalent het vak breder te kunnen leren greep ze met beide handen aan. Ze krijgt er veel energie van om de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven te vinden. Voor haar tijd in de recruitmentwereld heeft Aafke ervaring opgedaan in de detailhandel met name de modebranche. Haar werkzaamheden bestonden vooral uit een adviserende rol met veel klantcontact. In contact staan met mensen is wat ze graag doet en waar haar kracht ligt. Aangevuld met een jaar ervaring op de klantenservice, waar focus lag op kwaliteit, is dit een perfecte mix om in Zutphen en omstreken kandidaten en bedrijven samen te brengen. Lees meerToon minder
06 – 22 76 81 73

Op zoek naar
een nieuwe baan?

WerkTalent Zutphen helpt jou graag aan een nieuwe (vaste) baan. Vanuit de prachtige Hanzestad gaan wij samen met je kijken waar jij kunt gaan werken in Zutphen of in de omgeving van Eerbeek, Apeldoorn of Deventer. Wanneer jij de stad Zutphen binnenstapt ligt het centrum meteen aan rivier de IJssel. In het centrum ontdek jij talloze historische panden, groene hofjes, kleurrijke steegjes en genoeg kunst en cultuur. En daar tussenin bevindt zich WerkTalent Zutphen!

Wij denken en luisteren graag met je mee in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Wat zijn jouw wensen en hoe kunnen wij die invullen? Of wil jij graag een carrièreswitch maken? Ook dan zijn wij er natuurlijk voor je. Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures en ga werken in Zutphen en omgeving! Of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie / thee staat voor je klaar!

Kandidaten

WerkTalent Zutphen bemiddelt je graag naar een (vaste) baan voor langere tijd. Zo heb jij zekerheid voor de toekomst. En of dit nu parttime of fulltime is, het is beide mogelijk. Maar ook als jij op zoek bent naar een tijdelijke baan denken we graag flexibel met je mee. Wij gaan voor je aan de slag om jouw droom baan te vinden. Zo kan jij aan de slag met werken in Zutphen of de omgeving van Eerbeek, Apeldoorn of Deventer. Staat er niet direct iets voor je tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wij helpen jou
aan een vaste baan

Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?

Teller vaste banen

werkgevers

WerkTalent Zutphen maakt graag persoonlijk kennis met een bedrijf. Persoonlijkheid staat namelijk bij ons centraal en het is een goede manier om elkaar beter te leren kennen. Wij willen er namelijk alles aan doen om de kandidaat te matchen met het bedrijf, en natuurlijk andersom. Zo gaan wij van WerkTalent Zutphen graag langs bij jouw bedrijf en nemen we de tijd om alle belangrijke vraagstukken door te nemen. Ook denken wij graag mee voor op de lange termijn. Waar wil jij met het bedrijf over 3 jaar zijn en wat kunnen wij daarin voor je betekenen?

Ondanks dat een heleboel tegenwoordig op afstand kan, vinden wij het belangrijk om de werkplek te zien. Als de kandidaat bij het bedrijf aan de slag gaat, houden wij 1 of 2 keer per week contact om te zien hoe het gaat en om te zien of de kandidaat op zijn of haar plek zit.

Ben jij op zoek naar een partner waarmee jij personele vraagstukken kunt oplossen? Aarzel niet, WerkTalent is een ervaren partner in arbeidsbemiddeling en helpt je graag! Neem contact met ons op en ervaar WerkTalent Zutphen!

Op zoek naar personeel?

Wij hechten waarde aan persoonlijk en direct contact met onze opdrachtgever. Door ons netwerk en lokale expertise helpen wij je met het vervullen van jouw vacatures. Een hechte samenwerking is hierbij belangrijk. Bij elke vestiging is er een vast contactpersoon, zowel naar jou als opdrachtgever als naar de kandidaat. Wij streven naar een samenwerking voor de langere termijn, zodat we jou altijd kunnen helpen aan (nieuw) personeel.

Opdrachtgever

Neem contact op
met WerkTalent Zutphen

Naam
Telefoonnummer
Sluiten