Learning en development

ONTWIKKELING MEDEWERKERS
VIA WERKTALENT

Groeien en ontwikkelen via de WerkTalent Academy

Het is niemand ontgaan dat er een krapte op de arbeidsmarkt heerst. Dat vergt andere maatregelen dan alleen kandidaten selecteren op basis van een cv. WerkTalent kijkt al langer verder dan het cv en vindt dat de persoonlijkheid van de kandidaat en wat hij of zij wil én kan zwaarder weegt dan iets op papier. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat werknemers de kans krijgen om te blijven leren. Niet alleen om kennis op te doen, maar ook om zichzelf te blijven uitdagen.

Door middel van het aanbieden van trainingen en cursussen stimuleren wij de werknemer om te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Zowel op de werkvloer als op persoonlijk vlak. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw (toekomstige) medewerkers klaar te stomen en te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en cursussen. De mogelijkheden voor leren en ontwikkelen via WerkTalent zijn eindeloos!

Online trainingen via de WerkTalent Academy

Via ons eigen digitale leerplatvorm krijgt jouw (toekomstige) werknemer gratis toegang tot meer dan 200 online trainingen en interessante video’s. Wij kunnen jou als klant verder helpen en kijken graag samen naar de opties om jouw (nieuwe) werknemer te werven en te behouden. Dit kunnen wij op verschillende manieren doen:

 • Het ontwikkelen van de hard skills van de werknemer. Denk hierbij aan een Excel cursus of een ander Microsoft Office programma, de Nederlandse taal, theorie hef- & reachtruck en VCA.
 • Het ontwikkelen van soft skills, zoals het aansturen van personeel op de werkvloer, het verbeteren van jouw communicatie skills of feedback geven en ontvangen. Maar ook bijvoorbeeld lean management, effectief samenwerken en verbeteren van klantcontacten behoren tot de mogelijkheden.

Van korte opleiding tot erkend diploma

Arbeidsbemiddelaar WerkTalent zorgt ervoor dat jouw werknemer hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Via de WerkTalent Academy organiseren wij korte opleidingen, zodat de werknemers nog beter de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierbij kun jij denken aan cursussen voor VCA en HACCP. Ook kunnen werknemers via de WerkTalent Academy een erkend certificaat of diploma behalen voor:

 • Heftruck- of reachtruckcertificaat
 • EPT-certificaat
 • Groot rijbewijs C
 • Mbo elektrotechniek
 • Mbo metaaltechniek
 • VAPRO

Trainingen op maat

WerkTalent biedt verschillende trainingen op maat aan. Deze ontwikkelen wij samen met jou, voor jou en voor je toekomstige werknemers.  Denk hierbij aan zelfgemaakte trainingen om de onboarding of veiligheidsregels makkelijk en efficiënt over te brengen op jouw nieuwe werknemers.

Daarnaast kunnen ook speciale leerlijnen of collecties worden opgesteld om de kandidaat voor te bereiden op een bepaalde baan, dit kan op klant- of functieniveau. Door deze trainingen op maat zullen jouw werknemers klaargestoomd worden voor een vliegende start binnen jouw bedrijf én kunnen er kandidaten plaatsbaar gemaakt worden. Ook kunnen deze trainingen zorgen voor doorontwikkeling van jouw medewerkers.

 • Bekijk hier voor een voorbeeld van een klant specifieke leerlijn gericht op de klantenservice
 • Bekijk hier voor een voorbeeld van een klant specifieke onboarding / veiligheidsregels

HOE WERKT HET?

Het aanmaken van een account voor onze WerkTalent Academy of het regelen van een korte cursus is uiteraard zo geregeld via jouw vaste contactpersoon! Heb je behoefte aan maatwerk? In overleg met jouw vaste contactpersoon van WerkTalent en onze afdeling Learning & Development kunnen de mogelijkheden besproken worden. 

 • Maatwerk onboarding
  digitaliseren van de veiligheidsinstructies in jouw bedrijf, waarbij deelname direct geregistreerd staat.
 • Maatwerk leer-werktraject
  heb je lastig vervulbare vacatures en sta je open voor zij-instromers? WerkTalent biedt diverse leer-werktrajecten aan, bijvoorbeeld BBL mbo elektrotechniek en metaaltechniek, alsmede het opleiden van vrachtwagenchauffeurs.

Wil jij meer weten?

Het meedenken en samen tot creatieve oplossingen komen door trainingen & cursussen, doen wij graag! Naast onze WerkTalent Academy kunnen wij ook opleidingen en (korte) cursussen inkopen bij externe partijen. Graag denken wij hierin met je mee van begin tot einde! Een keertje sparren over dit onderwerp? Dat doen wij graag! Dit kan via jouw vaste contactpersoon! Heb je behoefte aan maatwerk? In overleg met jouw vaste contactpersoon van WerkTalent en onze afdeling Learning & Development kunnen de mogelijkheden besproken worden.

Sluiten