Process engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Jouw taak is om te bekijken wat er beter kan, zowel op het gebied van processen als op het gebied van machines (en het onderhoud daarvan).
Je analyseert gegevens, zet verbeterprojecten in gang, stelt werkgroepen op en vormt een goede sparringspartner op verschillende niveaus.  Je ziet voortdurend kansen om de productie te verbeteren. Daarnaast schakel je regelmatig met andere locaties in binnen- en buitenland om van elkaar te kunnen leren.

Wat wij bieden

Een vaste fulltime baan, een mooi stabiel bedrijf met veel lange dienstverbanden en een salaris wat kan oplopen tot € 3.000,- bruto per maand.

Wat wij vragen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde (de klant staat hierbij ook open voor starters!). Eventueel een technische MBO opleiding met werkervaring als Process engineer behoort ook tot de mogelijkheden. Je bent woonachtig in Tilburg, Waalwijk, Breda of omgeving.

Over het bedrijf

Beeld je een groot productiebedrijf in met een schitterend machinepark. Je treft er transportsystemen, weegmachines, verpakkingsmachines, robots, handling systemen, vulmachines en (industriële) computers aan. Ze zijn actief in de verpakkingsindustrie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent