Bankwerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 2450,- per maand

Functie omschrijving

Voor een gerenommeerd bedrijf, dat al meer dan 90 jaar actief is in de maritieme markt en aanverwante sectoren, zijn wij op zoek naar een bankwerker / monteur, voornamelijk gericht op hydrauliek en de productie van diverse soorten lieren. Je voelt je als een vis in het water als het gaat om het samenstellen van complete lieren en montage van bijvoorbeeld tandwielkasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inregelen van elektrische en hydraulische systemen en zul je allerlei systemen in bedrijf stellen in de werkplaats of op locatie. Het toepassingsgebied hiervan is o.a.: containerschepen, tankers, sleepboten, hopperzuigers, supply vessels en zelfs onderzeeërs! Oftewel: een afwisselende baan, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband aan nationale en internationale opdrachten zult werken. Tot slot zul je veel aan het werk zijn in een nieuwe productiehal met een testfaciliteit met capiciteit tot 250 ton!

Wat wij bieden

Wat bieden wij?

-Een fulltime functie voor onbepaalde tijd
-Een marktconform salaris
-Een afwisselende functie in een dynamisch team met enthousiaste medewerkers
-Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen

Wie ben jij?

-Iemand met een afgeronde Bemetel opleiding, of soortgelijke opleiding
-Een no-nonsense mentaliteit is voor jou vanzelfsprekend, zoals het iemand uit de omgeving van Rotterdam betaamt
-Iemand met ervaring, want na een inwerkperiode wordt er van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken
-Je bent technisch en klantvriendelijk
-Iemand die een goede balans heeft èn wenst tussen zelfstandig en in teamverband werken

Over het bedrijf

Een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 90 jaar (!) actief is in de maritieme markt en aanverwante sectoren. Zeer gespecialiseerd in productie en ontwikkeling van diverse soorten lieren, haast altijd internationaal actief, in de meeste gevallen volledig afgestemd op de wensen van de klant. Daarnaast levert dit bedrijf ook toebehoren, machineonderdelen op maat en speciale producten op verzoek.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. 

Bel of app naar 0641281498 of mail naar bramkamphuis@werktalent.com

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent