Accountmanager

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten in jouw werkgebied. Je gedraagt je als een vertegenwoordiger van onze organisatie: externe focus, dienstverlenend, klantgericht en draagt bij aan de omzetdoelstelling.

Daarbij blink je uit in commerciële activiteiten. Hieronder valt het onderhouden van bestaande klantrelaties, het bewaken van omzetontwikkeling conform budget en je benadert nieuwe klanten en prospects voor de inhuur van materieel. Dit doe je door voornamelijk koude acquisitie toe te passen via het bezoeken van bouwplaatsen en/of telefonisch contact. Hierbij pas je drive, passie en kennis in de juiste verhouding toe.
Daarnaast ben je in staat om de klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden. Alle relevante klantgegevens en (markt)ontwikkelingen leg je vast in ons CRM systeem.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt jou:

  •  Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur;
  •  Een team met enthousiaste en gedreven collega’s;
  • Een plek in een snel groeiende internationale organisatie;
  • Een prima salaris;
  • Een gezonde work/life balance;
  • Een vaste baan in de buitendienst;
  • Fulltime werk;
  • Een leaseauto van de zaak, een gsm en een laptop

Wat wij vragen

Je bent gedreven, positief en proactief en denkt in kansen en mogelijkheden. Je hebt affiniteit met techniek, een hands-on mentaliteit en MBO werk– en denkniveau. Commerciële ervaring is belangrijk, ervaring met materieelverhuur is een pre. Je bent woonachtig in de directe omgeving van Rotterdam. Je inzet en betrokkenheid zijn groot en je hebt zeker geen 8-5 mentaliteit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale verhuurorganisatie, ze verhuren o.a. hoogwerkers, aggregaten, compressoren en gereedschap. Het bedrijf is gelegen in de omgeving van Rotterdam en gemakkelijk te bereiken vanaf Ridderkerk en Dordrecht.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je CV naar lonnekemuller@werktalent.com of bel of app naar 06-132 363 73

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent