Tekenaar (AutoCAD)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving

Als Tekenaar ga je na een intern inwerkprogramma zelfstandig werken aan projecttekeningen (klanttekeningen, productietekeningen en samenstellingstekeningen) op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Naast het ontwerpen, berekenen en uitwerken van tekeningen behoren het scannen van tekeningen, het bouwkundig opschonen en het uitplotten van tekeningen tot je taken.
 

Wat wij bieden

● Werken voor een topwerkgever.
● Een uitdagende functie in een Benelux werkveld.
● Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. intern opleidingsinstituut, studiefonds)

Wat wij vragen

Onze ideale kandidaat heeft ervaring met tekenen, het liefst binnen de installatietechniek. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig te werk gaat, kwalitatief goede tekeningen maakt, maar daarnaast ook met een frisse blik naar onze manier van werken kijkt, en graag meedenkt over hoe het nog mooier, beter en efficiënter kan. Hierover ga je vervolgens in gesprek met je directe collega’s, en collega’s van andere afdelingen om samen de dienstverlening nog verder te professionaliseren.

● Beschik je over MBO werk- en denkniveau in een technische richting
Ervaring met AutoCAD;
● Goede communicatieve vaardigheden (en goede beheersing van de Nederlandse taal).

Over het bedrijf

Onze relatie maakt onderdeel uit van een van de grootste concerns op gebied van bouw-, techniek en infra binnen Nederland. Je komt terecht bij een professioneel – doch informeel en gezellig – bedrijf, vanwaar je met ca. 70 directe collega’s innoverende en unieke projecten aangaat. Gevestigd in Dordrecht, nabij Rotterdam en Breda.

Solliciteren

Is dit interessant voor jou en ben jij interessant voor ons? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent