Montagemedewerker trappen & hekken

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2250,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij een afwisselende baan waar je zowel binnen als buiten werkt? Lees dan snel verder.

Over de functie

Als montagemedewerker bij deze mooie klant zullen je werkzaamheden bestaan uit voorbereiden, samenstellen en aflassen van voornamelijk stalen producten. Hierbij moet je denken aan het produceren en monteren van verschillende staalconstructies. Producten die je gaat maken zijn o.a: trappen, bruggen, sluizen, bordessen, hekwerken en relingen. De functie is ontzettend afwisselend, de ene dag werk je in de loods. De andere dag werk je op locatie. 

Wat wij bieden

Wat ga je krijgen?

  • Een mooie vaste baan in een hecht team metaalmensen 
  • Je kan ontzettend veel leren en werkt mee aan mooie uitdagende projecten

 

Wat wij vragen

Wie ben jij?

  • Bij voorkeur een opleiding in de metaal of als lasser. Heb jij deze niet dan staat deze klant ook open voor mensen die het vak willen leren
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit hebben

Over het bedrijf

Onze klant is een mooi metaalbedrijf die 20 jaar bestaat op het industrieterrein in Waalwijk. Er werkt een hecht team metaal vakmensen die op zoek zijn naar versterking. Deze klant richt zich op maatwerk, zowel in advies als ontwikkeling. Ze bieden talloze mogelijkheden op het gebied van trappen, hekken, leuningen, staalconstructies en plaatwerk.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct: brianhauwert@werktalent.com 

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent