Coördinator logistieke administratie

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vuren
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Je leidt het orderproces in goede banen, hebt veel contact met leveranciers en collega's van verschillende afdelingen!

Over de functie

Als coördinator van de logistieke administratie houd je je dagelijks bezig met het orderproces! Je collega's van de sales afdeling krijgen een aanvraag binnen, purchase koop deze in en aan jou de taak om te zorgen dat het contact en de afspraken met de leveranciers soepel verloopt, te versnellen en bij te sturen waar nodig.

Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden liggen bij:
· Accepteren van een correcte inkooporder en deze verwerken;
· Boeken en opvolgen van transport;
· Zoeken naar oplossingen wanneer de levertijd niet wordt gehaald;
· Controleren van diverse (douane) documenten;
· Zorg dragen van aanmelding bij het warehouse.

Je bent in deze functie dus de onmisbare schakel tussen leveranciers, verkoop, inkoop en logistiek. Je komt te werken in een stabiel, enthousiast en divers team van zo'n 7 collega's en na verloop van tijd krijg jij je eigen orderportefeuille waar je verantwoording voor draagt.

Wat wij bieden

Wij weten dat we zonder jou heel veel klanten en collega's teleur moeten stellen, en dat willen we natuurlijk niet. Je bent een hele belangrijke schakel in onze organisatie en daar willen we graag onze waardering voor uitspreken.

Dat doen we door het volgende te bieden:
· Fulltime functie;
· Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
· Passend salaris tussen €1.900 en €2.700 - afhankelijk van leeftijd en ervaring;
· Werken in een klein en stabiel team;
· Groeiende, internationale organisatie;

Daarnaast vinden wij eigen ontwikkeling erg belangrijk, je werkt het best als je goed op je plek zit! Wij zullen daarom ook altijd blijven kijken naar de (doorgroei)mogelijkheden binnen onze organisatie om onze goede mensen te blijven binden.

Wat wij vragen

Omdat dit best een pittige functie is, verwachten wij een aantal minimale kwaliteiten om de functie zo goed mogelijk in te vullen.

Jij beschikt minimaal over de volgende eigenschappen:
· HBO werk en denkniveau;
· Ervaring in een soortgelijke functie;
· Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

En natuurlijk ben jij niet bang om te bellen, klanten te woord te staan en verbetervoorstellen neer te legen voor de eigen afdeling of de gehele organisatie.

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding. Ze zijn gevestigd nabij Leerdam, gelegen in de driehoek: Rotterdam, Utrecht en Breda.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen ze een open en informele bedrijfscultuur, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Solliciteren

WerkTalent verzorgt de eerste selectierondes waarna bij gebleken geschiktheid een gesprek wordt ingepland bij de opdrachtgever, mocht de match er zijn en beide partijen positief mogen wij je feliciteren met je nieuwe baan!

Wij kijken verder dan een cv en houden van persoonlijk contact met kandidaten. Spreekt deze functie je aan en ben je op zoek naar een baan voor onbepaalde tijd? Bel of app dan gelijk even naar 06-19034538, of stuur een mail (met of zonder cv) naar floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent