Accountmanager

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zaltbommel
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Zijn verkopen en overtuigen jouw sterke punten?

Over de functie

Als accountmanager ga je de weg op en installateurs overtuigen van jouw product en dienst. Zij hebben jou nog nooit eerder gezien, denken je niet nodig te hebben en vinden het wel prima hoe het nu gaat. Tenminste, dat kan je de eerste tijd verwachten. Na verloop van tijd vertrouwen ze jou omdat je je beloftes na komt en is het jouw doel een langdurige relatie op te bouwen met deze, inmiddels klant.

Welke dagelijkse werkzaamheden kan je hierbij verwachten?

• Het voeren van verkoopgesprekken;
• Presenteren van de producten en diensten;
• Uitwerken en opvolgen van offertes;
• Onderhandelen met de klant over prijzen en andere voorwaarden;
• Bijhouden van je verkoopresultaten;
• Rapporteren en samenwerken met de sales manager.

De ene dag zit je veelal op de weg en rijd je van Rotterdam naar Tilburg en van Utrecht naar Breda. De volgende dag laat je je gezicht even zien aan je collega's op kantoor en verwerk je al je klantbezoeken. Precies wanneer het jou uit komt, zonder dat de klanten hier last van hebben.

Kortom, jij bent dé adviseur en vertegenwoordiger op dit gebied en installateurs willen graag zaken met jou doen. Niet per se omdat jij het beste product hebt, maar omdat jij het bent.

Wat wij bieden

Wij weten dat wij best een hoop van je vragen, je moet je eigen draai vinden in zowel de functie als de organisatie. Wij zijn van mening dat wij je hier ook goed voor moeten belonen, zodat je alles uit de kast haalt om te scoren.

Daarom bieden wij onder andere de volgende basis arbeidsvoorwaarden:

• Fulltime, vaste functie;
• Startsalaris tussen €2.500 en €3.000 bruto per maand;
• Opleiding - en doorgroeimogelijkheden;
• Diverse vak-gerelateerde cursussen;
• Telefoon, laptop en auto van de zaak;
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast hebben wij op ons kantoor regelmatig gezellige vrij-mi-bo's, organiseren we verschillende teamuitjes en zijn wij volop aan het groeien en altijd in ontwikkeling.

Wat wij vragen

Jij hebt de "gunfactor". Je bent sympathiek, kan makkelijk met de stugge installateurs communiceren en voelt de behoeftes naadloos aan. Sterker nog, je vindt dit leuk en ziet het als jouw uitdaging om uiteindelijk met hen een biertje te drinken!

Wat wij ook belangrijk vinden:

• MBO niveau 4 werk - en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een commerciële opleiding;
• In het bezit van rijbewijs B;
• Enige affiniteit met techniek.

En natuurlijk een enorme drive om te scoren; het móet jouw klant worden! Maar dit doe je natuurlijk wel op jouw eigen, vriendelijke en enthousiaste manier.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt een totaal pakket betreft installatie voor klimaatbeheersing. Zo produceren, leveren, monteren en onderhouden zij hun eigen unieke producten vanuit hun verschillende maatschappijen. Door deze unieke manier van werken, komt de klant niets tekort!

Naast het gehele product van A tot Z aan te bieden, zijn zij voorraadbeheerder en leverancier van gerelateerde producten. Om deze dienst aan te kunnen bieden aan de (potentiële) klanten, zoeken wij een echte salestijger!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een nieuwe medewerker toevertrouwt aan WerkTalent Zaltbommel. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Zaltbommel. Tijdens het gesprek bespreken we jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent Zaltbommel bied.

Bel of app naar: 06 – 41277513 of mail naar sophiaborger@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent