Herinner jij die speelgoedkraan nog? Wij zoeken monteurs met passie!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Ga je (jeugd)droom achterna en solliciteer op een te gekke baan als monteur kranen / takelwagens!

Over de functie

Kun je die kraan- of takelwagen waar je als kind mee speelde nog herinneren? Dit is je kans om er dagelijks mee te werken! Wij zoeken monteurs voor zowel de binnendienst als de buitendienst. Je zorgt voor het onderhoud, verricht reparaties en lost storingen op. Elke dag en elke kraan is anders. Je komt in aanraking met vrijwel alle soorten techniek en werkt met gepassioneerde collega's.

Wat wij bieden

Direct een fulltime vast contract vanuit onze klant, een fantastisch product, opleidingsmogelijkheden en zekerheid over je toekomst. Je salaris kan makkelijk oplopen tot € 3.000,- bruto per maand.

Wat wij vragen

Je hebt een opleiding of ervaring in de autotechniek (automonteur), voertuigtechniek, landbouwtechniek of vergelijkbaar. Je bent op zoek naar een serieuze baan voor langere tijd (onze klant vindt stabiliteit erg belangrijk!). Verder is het fijn wanneer je een beetje in de buurt woont (regio Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Gorinchem etc).

Over het bedrijf

Onze klant is een mooi, professioneel bedrijf actief in de verkoop, onderhoud en service op het gebied van kranen en takelwagens. Naast hard werken is er altijd tijd voor een geintje en het bedrijf kenmerkt zich door lange, stabiele dienstverbanden. Als je eenmaal het terrein op loopt ben je direct verkocht!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent