Heftruckchauffeur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vuren
Salaris € 2150,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een fulltime baan als heftruckchauffeur, lees dan snel verder.

Over de functie

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn.
 

Wat wij bieden

  • Fulltime baan in de regio van Gorinchem 
  • Een salaris tussen de € 2.000 - 2.300
  • Wisselende werktijden; 06.00 - 14.00 uur en 14.00 uur uur - 22.00 uur
  • Vast werk voor langere periode

 

Wat wij vragen

  • Ervaring met het besturen van een heftruck
  • Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid deze op korte termijn te behalen via WerkTalent
  • Per direct beschikbaar
  • Je beschikt over een auto, want met het openbaar vervoer is het lastig bereikbaar


 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming die werkt in dienst van een ander bedrijf. Het is een logistiek bedrijf die producten klaarzetten en inpakken voor dat bedrijf. Zij zijn gevestigd in Vuren en dat is goed bereikbaar als je vanaf Breda, 'S-Hertogenbosch of Tilburg komt.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Gorinchem plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities. Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging! Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar milenaradonjic@werktalent.com of neem telefonisch contact met mij op via 0630198936. Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Milena Radonjic

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent