Zoek jij een BBL plaats in de techniek?! Wij hebben er genoeg!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een gave BBL plek in de metaaltechniek maar zie je door de bomen het bos niet meer?! Met 8 jaar regionale technische ervaring gaan wij graag voor jou aan de slag om een mooie werkplek te regelen!

Over de functie

Ga je als lasser, samensteller, kanter, zetter of bankwerker aan de slag? Of sta je liever aan de lasersnijder, plasma snijder of wil je vanaf tekening assembleren?
Groot bedrijf, klein bedrijf, platte structuur of juist veel doorgroeimogelijkheden? Een hoog salaris of veel vakantiedagen, veel ervaren oude rotten waar je van kunt leren of werk je liever in een jong team? Jij kiest!
 

Wat wij bieden

Een mooi startsalaris, serieus contract en veelal uitzicht op een fulltime vaste baan.
 

Wat wij vragen

Je bent bezig (of bijna klaar) met een metaalopleiding en bent nieuwsgierig waar jij allemaal terecht kan. Je bent woonachtig in de regio Tilburg en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 

Over het bedrijf

Ga zitten en vertel! Binnen de vestiging van WerkTalent Tilburg werk ik als technisch recruiter. Met bijna 8 jaar ervaring in het bemiddelen van technisch personeel rondom Tilburg ken ik inmiddels meer dan 100 technische bedrijven in de regio. Afkomstig van een boerderij en met kennis van metaal deel ik jouw passie voor techniek. Zoek jij een leuke en leerzame BBL stage met toekomst (of een startfunctie) en weet je niet waar je moet zoeken? Stuur je cv en wij doen de rest. Als geen ander kunnen wij jou adviseren en met gemak regelen wij 5 tot 10 gesprekken zodat je lekker wat te kiezen hebt.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent