Operator voorbewerking

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Heb jij passie voor techniek en machines? Wil je in een moderne productieomgeving werken en dagelijks zorgen voor de beste kwaliteit? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Over de functie

In deze functie ga je als machine operator te werk op de afdeling voorbewerking, wat valt onder productie. De productie afdeling is grotendeels gemechaniseerd en bestaat uit 3 zones: voorbewerking, inpak en high care. Deze zones werken veel met elkaar samen, maar hebben wel hun eigen uitdagingen.

Jij coördineert de werkzaamheden van de productiemedewerkers aan de lijn, door ze duidelijke werkinstructies te geven en door de uitvoering te controleren. Je regelt op tijd de aanvoer van grondstoffen, je houdt de werkorders bij in het systeem en helpt bij het ombouwen van de lijn bij productiewisselingen. Jij zorgt er voor dat het eindproduct voldoet aan de kwaliteitseisen.

Daarnaast controleer je de machines, maak je een planning voor de huidige en komende dag, stuur je de medewerkers aan en los je de storingen aan de machines zelf op.

Wat wij bieden

Jij krijgt;

Een salaris van ong. € 2200 bruto per maand;
Ploegen/onregelmatigheid toeslag gemiddeld 15% volgens cao;
Een fulltime baan voor 38 uur in de week, verdeeld over 4 dagen;
Je kan na een korte uitzendperiode, na tevredenheid van twee kanten, bij de klant een vast contract krijgen;
Een gereduceerde prijs voor verse producten voor thuis gebruik.

Wat wij vragen

Je hebt MBO werk- en denkniveau;
Je hebt affiniteit met techniek;
Je bent in het bezit van eigen vervoer;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Onze klant produceert dagelijks een dagvers assortiment dat variëert van vers gesneden groentes, roerbakmixen en maaltijdsalades. Door de toenemende behoefte van de consument, is dit bedrijf enorm groeiende. Zij zijn gevestigd in Rijnsburg, een plaats vlak bij Leiden.

Solliciteren

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Mail Jacob (jacobkuijt@werktalent.com), bel of stuur hem een WhatsApp via 06-33044707. Ook als je nog vragen hebt!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent