Chauffeurs rijbewijs C / CE

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Zaltbommel
Salaris € 2350,- per maand
Direct naar:
Vind jij het leuk om onderweg te zijn? Ben jij in het bezit van een rijbewijs C of CE met geldige code 95? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Als vrachtwagenchauffeur ga je klanten blij maken met de juiste goederen in perfecte staat. Je zorgt ervoor dat de goederen altijd op tijd worden afgeleverd. Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever! Vroeg opstaan en lange dagen zijn voor jou geen probleem. Iedere dag is anders en je komt op veel mooie plekken door het gehele land. Je vindt het machtig mooi om met de vrachtwagen te rijden.

Wat wij bieden

  • Vast werk, onbepaalde tijd
  • Mogelijkheid op een vast dienstverband
  • Salarisindicatie tussen de € 2100,- en € 2800,-Wat wij vragen

  • Rijbewijs C en/ of CE met geldige code 95
  • Bestuurderskaart
  • Fulltime
  • Goede fysieke gesteldheid
  • Zuinig op het materiaalOver het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar allround vrachtwagenchauffeurs in de driehoek Tilburg, Den Bosch en Utrecht. Ben jij flexibel ingesteld? En ben je bereid om lange dagen te werken? Wij hebben verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur.

Solliciteren

Wij als WerkTalent Gorinchem zijn verantwoordelijk voor het matchen van de juiste kandidaat met onze klant, vandaar dat het eerste gesprek dan ook bij ons op de vestiging plaats zal vinden.

Ben jij enthousiast en denken wij dat jij goed past bij het profiel van onze opdrachtgever, dan brengen wij jou onder de aandacht bij onze klant!

Interesse? Ik ben bereikbaar op telefoonnummer: 06-13189847.
Mailen kan uiteraard ook: jaspervangameren@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent