Chauffeur met een BE rijbewijs gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Roosendaal
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Als BE Chauffeur zorg je dagelijks voor het correct afleveren van goederen bij aansprekende klanten in de hele Benelux. De routes worden voornamelijk in een dagdienst gereden, waarbij één zaterdag in de maand en incidenteel een avond de uitzonderingen zijn en we zoveel mogelijk rekening proberen te houden dat we met vaste chauffeurs op vaste voertuigen rijden. Bij deze functie krijg je volop ruimte om je door te ontwikkelen binnen de transport en logistiek wereld! Ben je klaar voor deze vaste baan?

Wat wij bieden

Buiten goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heb je veel vrijheid tijdens deze fulltime functie, krijg je goede begeleiding van de collega's en heb je iedere dag ongeveer dezelfde werktijden, lekker toch?

Wat wij vragen

Buiten dat je de nodige ervaring als chauffeur meeneemt is het handig wanneer je Nederland en redelijk Engels spreekt, je komt ten slotte bij bedrijven in 4 verschillende landen. Daarnaast breng je genoeg enthousiasme met je mee en ben je bereid om door te leren.

Bij voorkeur woonachtig in de regio Breda, Dordrecht, Roosendaal

Over het bedrijf

Onze klant is een bekende speler binnen de Nederlandse distributiewereld. Ze hebben de laatste jaren een flinke naam opgebouwd en leveren aan diverse grote winkelketens in de hele Benelux en Duitsland.

Solliciteren

Ben je opzoek naar vast werk en lijkt deze full time functie jouw iets?

Solliciteer dan snel!

Deel via social media:

Jean Marie Frerichs

Jean Marie Frerichs

0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

WhatsApp Jean Marie Frerichs      Ga naar instagram van Jean Marie Frerichs


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent