Administratief Logistiek medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Jij bent het administratieve aanspreekpunt voor collega's en klanten.

Over de functie

Binnen de afdeling logistiek ben je fulltime werkzaam via een vast contract bij een innovatief bedrijf in de lifttechnieken en daar ben je het administratieve aanspreekpunt voor de Purchaser, Lead Logistics, Assembly en natuurlijk de klanten en leveranciers vanuit de hele wereld. 

  • Samen brengen van informatie uit SAP Business One
  • Contacten met externe partijen

Verder kunnen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Uit draaien van picklijsten, tekeningen en productieorders Samenvoegen, inboeken en corrigeren voorraden Ontvangen en verwerken van laad- los- en vrachtbrieven Kwaliteit controle Mede verantwoordelijk voor het regelen van externe transporten

Wat wij bieden

Waarom jij voor deze organisatie wil werken?
Denk bijvoorbeeld aan een vrijdag middag borrel, betaalde opleidingen, informele werksfeer, humor op de vloer of om de voldoening die dit werk biedt door mee te werken aan de totstandkoming van wereldberoemde bouwprojecten.

Waarom wil jij voor altijd hier blijven werken?

  • Het uitstekende salaris 
  • 38 uur in de week
  • De helft van je pensioen wordt betaald

Wat wij vragen

Voor deze dynamische functie ben je in bezit van HBO werk- en denkniveau richting de logistiek en enige affiniteit met een assemblage of productiebedrijf. Daarnaast ben je bekend met:

  • Voorraadmanagement en logistieke software systemen
  • Ontvangen, opslaan en verzenden van goederen
  • Vervoer via weg, water, spoor en lucht
  • Wet- en regelgeving voor internationaal vervoer
  • SAP Business One en CRM

 

Over het bedrijf

Deze organisatie in de omgeving Eindhoven is een hechte organisatie met wereldwijde erkenning. Zij bieden totaaloplossingen voor hoogbouwprojecten op het gebied van lifttechnieken.

Solliciteren

Je bent nog een stap verwijderd van jouw droombaan. Om voor deze functie in aanmerking te komen zal jouw persoonlijkheid de doorslag geven. Daarom willen wij graag kennis maken onder het genot van een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Jouw motivatie zal hierin de doorslag geven. Deze motivatie en jouw cv kun je richten aan recruiter Danny Heeren. Heeft u na het lezen van deze vacature nog aanvullende vragen neem dan even contact op via 0403030980 of dannyheeren@werktalent.com. Tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent