Administratief medewerker S&O

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In deze veelzijdige functie ben jij administratief verantwoordelijk voor álles op de afdeling Service & Onderhoud. Zo houd je je bezig met het registreren van opdrachten voor de servicewerkzaamheden, plan je deze in, verwerk je onderhoudscontracten waarna je werkbonnen maakt en uitgeeft aan de dakdekkers. Dit hele proces houd jij nauwlettend in de gaten en je geeft hier tijdig een juiste terugkoppeling over aan de verantwoordelijke afdeling, opdrachtgever of uitvoerder.

Werkzaamheden welke hier onder andere bij komen kijken zijn:
• Administratief verwerken van inspectierapportages, offertes en adviezen;
• opstellen van meerjarige (onderhouds)begrotingen;
• zorgen voor een tijdige facturatie;
• rapporteren aan de service & onderhoud coördinator.

Kortom, jij ondersteund de hele Service & Onderhoud afdeling. Zo volg je hun instructies op, ondersteun je bij de omzettoename en bewaak je de planning voor de onderhoudscontracten.

Wat wij bieden

Deze functie is ontstaan door groei en uitbreiding van de organisatie, en kenmerkt zich door de diversiteit en zelfstandigheid. We zijn ons er van bewust dat er een hoop op jouw schouders terecht komt en willen je daar graag goed voor belonen.

Wij bieden onder andere de volgende voorwaarden:

• Uitdagende, fulltime/parttime (32 tot 40 uur) functie;
• Goed basissalaris, tussen €2.000 en €2.500 bruto per maand;
• Opleiding - en doorgroeimogelijkheden;
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
• Hecht, stabiel en enthousiast team;
• Regelmatig gezellig uitjes en borrels.

Wat wij vragen

Natuurlijk zijn wij een technisch bedrijf en is het heel handig als je enige affiniteit hebt met (dak)techniek. Wat wij nog veel belangrijker vinden is iemand die technische vragen kan omzetten naar een kloppende, begrijpende administratie.

Ook vinden wij het heel prettig als je:

• Ervaring hebt bij een commercieel bedrijf;
• MBO niveau 4 werk - en denkniveau hebt;
• Woonachtig bent in de omgeving van Gorinchem;
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Over het bedrijf

Onze partner is al flink wat jaren actief in de dakbedekking. Ze hebben een landelijke dekking en bieden een groot assortiment aan diensten waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het kantoor is gevestigd in Gorinchem, gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Wat wij belangrijk vinden is duurzaamheid, het gaat er niet om dat er heel veel geld wordt verdiend en uitgegeven. Nee, wij willen dat het lang mee gaat, het milieu zo min mogelijk belast en een hoge kwaliteit heeft. Dat vinden wij belangrijk en voeren wij door in onze bedrijfscultuur.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving naar een nieuwe medewerker uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor. In dit gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn en we zijn beide enthousiast, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en begeleiden wij de gehele procedure.

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Bel, mail of app: 06-19034538 of floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent