Technical Buyer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2600,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Verantwoordelijk zijn voor het gehele inkoopproces bij een technisch bedrijf, lijkt dit jou een interessante uitdaging? Lees dan zeker verder!

Over de functie

In deze veelzijdige functie als Technical Buyer zul je verantwoordelijk zijn voor het hele inkoopproces van technische onderdelen. Jij bent degene die de leveranciers selecteert en deze vervolgens inschat. Je maakt inkoopplanningen, inkoopbudget en leverplanningen.
 
Je inventariseert de risico’s van het inkoopproces en reageert op de gevolgen van wijzigingen op de planning en de vervolgprocessen. Je managet alle orders en projecten op korte en lange termijn.   
 
In deze afwisselende functie werk je nauw samen met je collega's van de afdeling inkoop in de ‘value chain’; als engineering, werkvoorbereiding en project management. Je werkt als één team met twee andere inkopers, hiernaast rapporteer je aan de Manager 'Projecten'.

Wat wij bieden

Onze partner vindt het belangrijk om jou te belonen voor dat wat je doet.

Naast een uitdagende functie binnen een succesvol bedrijf bieden wij je de volgende voorwaarden:

  • Een goed salaris tussen de €2600 en €2800 , afhankelijk van je ervaring.
  • Een fulltime baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd na gebleken geschiktheid
  • Een fijne, prettige werksfeer binnen een collegiaal team

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een doortastende inkoper, hiervoor zijn enkele kwaliteiten nodig. Hierdoor kom jij het best tot je recht!

Wij vinden het prettig wanneer je:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau hebt
  • Ervaring hebt als inkoper in de maakindustrie / machinebouw
  • Goed analytisch inzicht hebt en zeer vaardig in Excel bent.


Het is belangrijk dat je de Engelse en Nederlandse taal goed beheerst.

Over het bedrijf

Wij zijn een internationale, groeiende organisatie dat ook nog eens marktleider is in onze branche! We houden ons namelijk bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Dit verzorgen wij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud. Daar onderscheiden wij ons in en zijn we simpelweg erg goed in.

Waar wij ook goed in zijn is goed werkgeverschap. Wij vinden het plezier en de ontwikkeling van onze medewerkers minimaal zo belangrijk als ons product.

Ondanks dat wij over de hele wereld opereren, zit ons hoofdkantoor in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent