Inkoper

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Meerkerk
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

We groeien hard en hebben het mega druk. De productie draait prima, de logistiek weet wat 'ie moet doen en de klanten blijven tevreden. Dat is heel fijn, maar wij lopen een beetje achter de feiten aan. We komen altijd nét uit met de voorraad, zitten gebonden aan de vaste leveranciers en we denken veel efficiënter te kunnen werken. En hier kan jij voor zorgen!

Als inkoper liggen je verantwoordelijkheden en uitdagen bij:

• Inkopen van halffabricaten zoals staal, dozen en folies;
• Gesprekken voeren met mogelijk nieuwe leveranciers;
• Relaties behouden en uitbouwen van huidige leveranciers;
• Beheren en waar nodig bijsturen van het voorraadsysteem;
• Bewaken van de levertijden en overleggen met collega's van de sales en productie.

Gezien wij marktleider zijn en een goede naam in de branche hebben, is het belangrijk om de huidige relaties te vriend te houden. Wij hebben hen nodig en zij ons. Maar daarnaast houd je je wel bezig met de efficiëntie en komen er verschillende vraagstukken betreft snelheid, levertijd en marges aan bod.

Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar de beste oplossingen om hier mooie resultaten uit te halen, voordat er een knelpunt is heb jij deze al ontdekt en zit je regelmatig aan tafel met je relaties om de samenwerking te bespreken.

Op de afdeling inkoop zit nog één collega en samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt, dit doe je door ook administratieve werkzaamheden in kaart te brengen en regelmatig te overleggen betreft de voortgang, samenwerking en veranderingen.

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken, werk je in een hele platte organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en innovatieve ideeën: graag zelfs! Ook vinden wij dat wij een goede werkgever zijn en wij vinden dat de volgende voorwaarden hier bij horen:

• Fulltime, vaste baan;
• Direct een contract bij ons;
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
• Salaris tussen €2.300 en €2.900 bruto per maand;
• Elke week een vrijmibo;
• Concrete doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast groeien wij enorm en zijn er volop mogelijkheden om mee te groeien. We hebben een goede naam in de branche en aan werk geen gebrek! Dit maakt dat wij altijd in beweging zijn en jij kan hier lekker in mee bewegen.

Wat wij vragen

Door de drukte en groei is er simpelweg niet heel veel ruimte om iemand aan de hand vast te houden en op te leiden tot inkoper. Natuurlijk heb je een vaste collega die het reilen en zeilen van het vak kent, maar jij hebt ook wat te bieden!

Je neemt namelijk het volgende mee:
• MBO+ werk - en denkniveau;
• Enige jaren ervaring als inkoper;
• Kennis van de Engelse en Nederlandse taal.

Door jouw ervaring heb jij natuurlijk ook kennis van de verschillende inkoopprogramma's. Wij werken met SAP maar zijn er van overtuigd dat als je kennis hebt van een ander ERP-systeem, je dit moeiteloos op weet te pakken.

Over het bedrijf

Wij houden niet van stank, wie wel eigenlijk?! Er is steeds meer industrie, chemie en (landbouw)teelt wat geur geeft waar we allemaal niet blij van worden. Hier willen wij wat aan doen! En dat doen we.

Van een klein, gezellig familiebedrijf in een dorpje zijn wij inmiddels gegroeid naar marktleider in de branche en hebben we (naast de flexibele schil) zo'n 45 man in vaste dienst. En dit moet er nog meer gaan worden!

Ruim anderhalf jaar geleden zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Meerkerk, waardoor wij van verschillende hoeken van het land zoals Utrecht, Rotterdam en Den Bosch heel makkelijk te bereiken zijn.

Solliciteren

De werving en selectie naar een nieuwe inkoper is in handen gelegd bij WerkTalent. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar boven jóuw wensen en ambities.

Mocht dit een match zijn met de openstaande functie van inkoper, dan stellen we je met veel plezier voor bij onze opdrachtgever en begeleiden we de procedure.

Ben je nieuwsgierig geworden of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel, mail of stuur een appje: 06-19034538 | floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent