Hele leuke startersbaan op kantoor!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1300,- tot € 1750,- per maand

Functie omschrijving

In de functie als secretarieel medewerker zorg jij dat alle cliëntdossiers in orde zijn zodat de notaris hier mee aan de slag kan. in deze dossiers zitten natuurlijk heel veel persoonlijke gegevens, jij gaat hier heel secuur en vertrouwelijk mee om.

Dit zijn de werkzaamheden welke dagelijks voor komen:
• inregelen van paspoorten;
• administratieve handelingen;
• cliënten nabellen betreft ontbrekende informatie;
• afspraken plannen.

Omdat veel notariële zaken op korte termijn geregeld moeten worden, is de werkdruk best hoog. Toch gaan we hier met z'n allen voor en weten wij als team van aanpakken. Wij zoeken daarom ook een type dat hier bij past, keihard werkt tijdens de kantoortijden maar er ook van houdt om lekker te ontspannen tijdens gezamenlijke borrels of etentjes.

Wat wij bieden

Buiten het feit dat wij de mogelijkheid bieden je te ontwikkelen tot professional, willen wij je graag goed belonen voor je inzet en je harde werken. Wij vinden dat daar de volgende voorwaarden bij horen:

• fulltime werkweek van 37,5 uur;
• prima startsalaris tussen €1.300 en €1.750 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd;
• na gebleken geschiktheid uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• regelmatig teamuitjes en borrels;
• hecht en stabiel team.

Wat wij vragen

Omdat wij het prettig vinden mensen door te laten stromen, stabiliteit willen hebben ind e teams en net als de vele collega's de mogelijkheid willen geven op een vaste aanstelling, gaat onze voorkeur sterk uit naar een persoon die nieuw is op de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk onze manier van werken aanleren en hebben wij nog veel te bieden!

Wij vragen van deze persoon wel het volgende:
• VMBO-TL / Havo werk - en denkniveau;
• woonachtig in de omgeving van Gorinchem;
• je weet van aanpakken en kan secuur werken.

En natuurlijk ben jij op zoek naar een kans! De schoolbanken heb je inmiddels wel gehad en je wilt je lekker gaan ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als één van de grotere en betere notarissen van Gorinchem en omgeving. Inmiddels hebben zij meerdere vestigingen in de buurt van Gorinchem en bedienen zij klanten uit het hele land: van Utrecht tot Tilburg en van Breda tot Rotterdam.

De organisatie kenmerkt zich door het keiharde werken, het directe contact met klanten en collega's en benaderen de markt met een eerlijke en concurrerende prijs. Wij zetten ons in de markt in door altijd up-to-date te blijven van de ontwikkelingen, zowel in de branche als op het gebied van automatisering en social media.

Ook vinden wij het belangrijk om een goed werkgever te zijn en bieden wij kansen aan de collega's door de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen en door te groeien. Door interne verschuivingen van een secretariaat medewerker zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die net als de voorganger onderaan de ladder wilt beginnen en door wilt groeien binnen de organisatie.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een nieuwe collega toevertrouwt aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook met ons. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar boven jóuw wensen en ambities. Mocht bovenstaande functie nou de perfecte kans voor je zijn, begeleiden we je graag naar je nieuwe baan!

Dus ben je op zoek naar een kans om een mooie toekomst op kantoor op te bouwen? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bel of app naar: 06-19034538 of stuur een mailtje naar: floortjedevalk@werktalent.com.

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent