HR Assistant (parttime)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Als HR Assistant ben jij de grote steun en toeverlaat van de HR Manager. Je zorgt er voor dat alles op het gebied van HRM in orde is, je neemt administratieve werkzaamheden uit handen en je gaat je bezig houden met:

• Analyses uit het systeem halen;
• Urenverwerking;
• Vakantiedagen controleren en verwerken;
• Financieel administratieve werkzaamheden.

Daarnaast ga je je bezig houden met alle personeelsgerelateerde zaken zoals het aanvragen van trainingen, opleidingen en certificaten. Ook ben jij degene die alles weet op het gebied van wet - en regelgeving met betrekking tot arbeidsovereenkomsten.

Wat wij bieden

Deze leuke, veelzijdige en zelfstandige functie is ontstaan door groei van de organisatie. Je komt dus sowieso te werken bij een ontwikkelende, groeiende en innovatieve werkgever.

Daarnaast bieden wij:
• Zelfstandige functie;
• Uren in overleg te bepalen, zowel fulltime of parttime;
• Prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen €2.100 en €2.500 bruto per maand
• Hele leuke direct leidinggevende;
• Maandelijkse vrijmibo's;
• Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om heel goed samen te werken met de collega's. We lunchen dan ook regelmatig gezellig samen in onze mooie kantine.

Wat wij vragen

We zijn ons er van bewust dat we een hoop vragen in de functie en deze vrij pittig is. Wij zoeken daarom ook iemand met pit, die z'n mondje bij heeft en een pro actieve houding heeft.

Ook vinden wij het belangrijk als je:
• Hbo werk - en denkniveau hebt;
• Bij voorkeur aangevuld met een HRM opleiding;
• Ervaring in een soortgelijke functie hebt.

Door ons internationale karakter vinden wij het ook erg belangrijk dat je naast de Nederlandse, ook de Engelse taal machtig bent.

Over het bedrijf

Wij zijn een internationale, groeiende organisatie dat ook nog eens marktleider is in onze branche! We houden ons namelijk bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Dit verzorgen wij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud. Daar onderscheiden wij ons in en zijn we simpelweg erg goed in.

Waar wij ook goed in zijn is "goed werkgeverschap." Wij vinden het plezier en de ontwikkeling van onze medewerkers minimaal zo belangrijk als ons product.

Ondanks dat wij over de hele wereld opereren, zit ons hoofdkantoor in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Solliciteren

Via WTWerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent