Direct aan de slag als Sales Engineer!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Weesp
Salaris € 2300,- tot € 3000,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject van advies, het uitbrengen van offertes, de opvolging van de offertes tot aan het realiseren van de order. Hierbij werk je samen met de afdeling verkoop support en de vertegenwoordigers in de buitendienst. Samen bepaal je een verkoopplan en stel je acties op.
Je bent verantwoordelijk voor een van te voren bepaalde groep klanten.
Dagelijks ben je bezig met het verkopen van instrumenten/oplossingen en servicediensten aan deze klanten. Dit doe je op een zodanige wijze dat een goede relatie met de klant blijft bestaan en verder wordt uitgebreid op technisch en commercieel gebied.
Je hebt een proactieve, commerciële houding richting alle verkoopactiviteiten, zoals inkomende en uitgaande telefoongesprekken met klanten.
Je verstrek technisch advies en overige informatie met betrekking tot de producten en oplossingen van het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een vast dienstverband voor fulltime. Dit betekent dat je na diverse selectiegesprekken direct in dienst treedt bij het bedrijf.
Naast een mooi maandsalaris tussen de 2.300 en 2.800 euro bruto per maand, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring biedt het bedrijf jou een mooi arbeidsvoorwaarden pakket met onder andere: een collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling, zeer goede pensioenregeling, extra verlofdag bij elke 5 jaar in dienst, bonusregeling, fietsplan enz.
 

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat, die beschikt over de volgende zaken:

  • Je hebt een opleiding op MBO+/HBO-niveau bij voorkeur richting proces- of elektrotechniek. Hierbij valt te denken aan een startende hbo-er, maar uiteraard staat men ook open voor kandidaten met een mbo-opleiding, aangevuld met passende werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Weesp;

Over het bedrijf

Dit wereldwijd opererende bedrijf is specialist binnen de proces- en elektrotechniek. In de omgeving van Weesp staat het BeNeLux-hoofdkantoor van waaruit diverse projecten worden begeleid bij vooraanstaande industriële opdrachtgevers.

Solliciteren

Indien je jezelf herkent in de functie en een mooie start wilt maken binnen de techniek op commercieel gebied, dan kun je reageren/solliciteren, middels de button op deze pagina of jouw motivatiebrief en CV sturen aan: robbertverheij@werktalent.com

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent