Service monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand

Functie omschrijving

Als Service monteur is jouw hoofdtaak het opsporen van de oorzaak van een storing. Je opdrachten worden door de binnendienst ingepland en zijn heel gevarieerd, de ene keer keur je de machines, de volgende keer vervang je een kabel of pleeg je onderhoud. Soms is er een directe storing en moet je met spoed naar toe.

In het kort:

 • Oplossen van storingen;
 • In bedrijf stellen van installaties;
 • Keuringen verrichten;
 • Uitvoeren van reparaties en revisies, zowel elektronisch als mechanisch.


Daarbij houdt je altijd de (val)beveiliging in de gaten, werk je volgens de voorschriften en pas je de gevraagde techniek zorgvuldig toe.

Wat wij bieden

Een functie waarin je veel vrijheid krijgt, met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een dynamische, ambitieuze werkomgeving met een informele bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.

Ook bieden wij:

 • Een zeer zelfstandige functie;
 • Passend salaris tussen €2.300 en €3.000 bruto per maand;
 • Kans op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Full time vaste functie;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels.


Je werkt veel samen met je collega's en veel klussen doe je met een maatje, maar daarnaast zie je je collega's van kantoor ook regelmatig omdat je bijvoorbeeld materiaal moet ophalen.

Ons kantoor in Gorinchem is goed bereikbaar vanuit omliggende steden als Rotterdam, Utrecht of Tilburg.

Wat wij vragen

Wij vinden het belangrijk als je:

 • In het bezit bent van een MBO diploma in technische richting (bijvoorbeeld mechatronica / WTB);
 • Technische tekeningen kan lezen;
 • Ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale, groeiende organisatie die ook nog eens marktleider is in hun branche! Ze houden zich voornamelijk bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Deze machines verzorgen zij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud.

Ondanks dat onze opdrachtgever over de hele wereld opereert, zit het hoofdkantoor en de werkplaats in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en kun je op zeer korte termijn op gesprek en - indien het van beide kanten goed bevalt - zo snel mogelijk starten.


Ben je op zoek naar een vaste baan als monteur of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Thomas: 06 –33 37 86 43 of thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:

Thomas de Bruijne

Thomas de Bruijne

06-33 37 86 43
thomasdebruijne@werktalent.com

WhatsApp Thomas de Bruijne      Ga naar instagram van Thomas de Bruijne


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent