Mooi machinepark zoekt mooie monteur!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Als mechanisch monteur zorg dat het machinepark optimaal blijft functioneren. Je vervangt onderdelen, voert onderhoud uit en bent bijvoorbeeld betrokken bij het plaatsen of verplaatsen van nieuwe machines. Ook denk je mee met verbeteringen, voer je leuke technische projecten uit en speur je graag oorzaken op bij storingen.

Wat wij bieden

Een vaste fulltime baan in dagdienst, een goed salaris en leuke collega's!

Wat wij vragen

Je hebt een technische opleiding en bij voorkeur minimaal een jaar sleutelervaring. Je bent woonachtig in de regio Waalwijk (Raamsdonksveer, Kaatsheuvel, Den Bosch of vergelijkbaar). Je hebt een rijbewijs en vindt het niet erg om eens in de zoveel tijd een keer pieperdienst te hebben.

Over het bedrijf

Onze klant is een middelgrote speler binnen de voeding (zuivel en brood). Binnen het bedrijf heerst nog een prettige familiecultuur en is het fijn en schoon werken! Ze werken in dagdienst dus geen vervelende onregelmatige tijden. Ze zijn gevestigd in de regio Waalwijk.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent